Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nadine hertah bsc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Tegeder rent richting de bal. Tegeder passt de bal met de wreef. Gerritzen probeert naar een medespeler te passen. Palz rent richting de bal. Palz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Heller heeft problemen om de bal te vangen. Rosswinkel rent richting de bal. Rosswinkel probeert naar een medespeler te passen. Palz is nu in balbezit. Palz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nadine - hertah bsc 0:1

15e minuut.
Körner probeert naar een medespeler te passen. Öllrich rent richting de bal. Öllrich speelt de bal door. Morsch heeft problemen om de bal te vangen. Morsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nadine - hertah bsc 1:1

16e minuut.
Johanning is nu in balbezit. Johanning passt de bal zonder na te denken. Tegeder bereikt de bal nog maar net als eerste. Palz verovert de bal door een tackle van achteren. Palz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Heller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosswinkel rent richting de bal. Rosswinkel passt de bal zonder na te denken. Palz is nu in balbezit. Palz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rosswinkel passt de bal met de wreef. Palz rent richting de bal. Ferstl is nu in balbezit. Palz onderschept slim de pass. Palz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Heller probeert naar een medespeler te passen. Johanning bereikt de bal nog maar net als eerste. Johanning probeert naar een medespeler te passen. Morsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Morsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nadine - hertah bsc 2:1

41e minuut.
Johanning rent richting de bal. Faust onderschept slim de pass. Faust speelt de bal door. Daar is Palz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nadine 47%, hertah bsc 53%.
nadine - hertah bsc 2:1

52e minuut.
Öllrich onderschept slim de pass. Öllrich passt de bal met de wreef. Heller speelt de bal door. Morsch heeft problemen om de bal te vangen. Morsch draait met de bal, schiet en ... Paal!

56e minuut.
Zötzsche geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Körner met een snelle inworp. Johanning rent richting de bal. Johanning haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
nadine - hertah bsc 3:1

69e minuut.
Zötzsche rent richting de bal. Zötzsche geeft de bal voor. Kempf geeft de bal voor. Morsch is nu in balbezit. Morsch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nadine - hertah bsc 4:1

73e minuut.
Johanning passt de bal zonder na te denken. Daar is Pier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Johanning. Johanning krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nadine 48%, hertah bsc 52%.
nadine - hertah bsc 4:1