Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hannover Teufelskicker sv.wersten 04
352 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Büchner rent richting de bal. Büchner geeft de bal voor. Kamert is nu in balbezit. Kamert schiet op doel. Schaletzki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hannover Teufelskicker - sv.wersten 04 1:0

31e minuut.
Kokott passt de bal zonder na te denken. Büchner speelt de bal door. Kamert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamert schiet op doel. Jähnig probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wagefeld geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Heisenberg springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Büchner probeert naar een medespeler te passen. Kokott bereikt de bal nog maar net als eerste. Widmayer begaat een overtreding. Widmayer krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Pache speelt de bal door. Heisenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Heisenberg passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kamert de bal. Kamert haalt uit met een fantastische trap. Schaletzki bokst de bal weg. Schaletzki met een sublieme pass. Kokott kopt de bal weg. Wuth rent richting de bal. Heisenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Heisenberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hannover Teufelskicker 51%, sv.wersten 04 49%.
Hannover Teufelskicker - sv.wersten 04 1:0

47e minuut.
Pache speelt de bal door. Wagefeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagefeld passt de bal zonder na te denken. Kamert rent richting de bal. Kamert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Pall rent richting de bal. Kamert verovert de bal door een tackle van achteren. Kamert passt de bal zonder na te denken. Heisenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Heisenberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kamert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamert speelt de bal door. Heisenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Heisenberg haalt uit met een fantastische trap. Schaletzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hannover Teufelskicker - sv.wersten 04 2:0

80e minuut.
Pall met een sublieme pass. Pache rent richting de bal. Met opzet legt Pall zijn tegenspeler op de grond. Pall krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hannover Teufelskicker 36%, sv.wersten 04 64%.
Hannover Teufelskicker - sv.wersten 04 2:0