Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CCAA Domstadt 2021 FC Berlin Tempelhof
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 14.3
good Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Jacke rent richting de bal. Jacke probeert naar een medespeler te passen. Ziebig rent richting de bal. Kirkstien onderschept slim de pass. Kirkstien schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mittermeier rent richting de bal. Mittermeier geeft een hoge lob. Dangelmaier heeft problemen om de bal te vangen. Farese rent richting de bal. Farese draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt 2021 - FC Berlin Tempelhof 1:0

12e minuut.
Jacke met een sublieme pass. Kirkstien rent richting de bal. Oly verovert de bal door een tackle van achteren. Oly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt 2021 - FC Berlin Tempelhof 2:0

40e minuut.
Eppenhoff met een sublieme pass. Lutz rent richting de bal. Lutz geeft een hoge lob. Farese is nu in balbezit. Farese schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nurso speelt de bal door. Biscardi rent richting de bal. Biscardi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kirkstien is nu in balbezit. Kirkstien probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bremert de bal. Farese verovert de bal door een tackle van achteren. Farese schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CCAA Domstadt 2021 43%, FC Berlin Tempelhof 57%.
CCAA Domstadt 2021 - FC Berlin Tempelhof 2:0

46e minuut.
Joerding onderschept slim de pass. Joerding met een sublieme pass. Mehanija met een sublieme pass. Farese rent richting de bal. Farese haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Jacke kopt de bal weg. Kirkstien bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehanija maakt een afschuwelijke overtreding. Mehanija krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Dangelmaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesse onderschept slim de pass. Hesse passt de bal zonder na te denken. Farese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt 2021 - FC Berlin Tempelhof 3:0

70e minuut.
Oly verovert de bal door een tackle van achteren. Oly speelt de bal door. Farese is nu in balbezit. Farese schiet op doel. Sejda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt 2021 - FC Berlin Tempelhof 4:0

71e minuut.
Kirkstien bereikt de bal nog maar net als eerste. Oly verovert de bal door een tackle van achteren. Johlermaier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Johlermaier krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CCAA Domstadt 2021 51%, FC Berlin Tempelhof 49%.
CCAA Domstadt 2021 - FC Berlin Tempelhof 4:0