Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Berlin Tempelhof CCAA Domstadt 2021
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 22.5
unsatisfactory Schieten good
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Oly onderschept slim de pass. Johlermaier is nu in balbezit. Nurso rent richting de bal. Oly onderschept slim de pass. Oly haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Johlermaier geeft een lange en hoge pass. Eppenhoff geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dangelmaier de bal. Farese is nu in balbezit. Farese schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Jacke is nu in balbezit. Jacke passt de bal in één keer door. Mehanija onderschept slim de pass. Kirkstien rent richting de bal. Kirkstien haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berlin Tempelhof - CCAA Domstadt 2021 1:0

31e minuut.
Biscardi speelt de bal door. Oly is nu in balbezit. Oly probeert naar een medespeler te passen. Farese is nu in balbezit. Farese haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ochsenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochsenreiter passt de bal met de wreef. Jacke probeert naar een medespeler te passen. Kirkstien rent richting de bal. Kirkstien draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Farese rent richting de bal. Oly rent richting de bal. Farese rent richting de bal. Farese draait met de bal, schiet en ... Sejda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Berlin Tempelhof - CCAA Domstadt 2021 1:1

36e minuut.
Mehanija verovert de bal door een tackle van achteren. Mittermeier rent richting de bal. Kirkstien onderschept slim de pass. Jacke is nu in balbezit. Jacke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mehanija is nu in balbezit. Jacke is nu in balbezit. Jacke met een sublieme pass. Kirkstien bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkstien draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Berlin Tempelhof 60%, CCAA Domstadt 2021 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Berlin Tempelhof - CCAA Domstadt 2021 1:1

52e minuut.
Nurso onderschept slim de pass. Mittermeier onderschept slim de pass. Farese rent richting de bal. Farese schiet op doel. Sejda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Johlermaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittermeier verovert de bal door een tackle van achteren. Mittermeier probeert naar een medespeler te passen. Farese rent richting de bal. Farese haalt uit met een fantastische trap. Sejda bokst de bal weg.

61e minuut.
Kirkstien verovert de bal door een tackle van achteren. Jacke is nu in balbezit. Mittermeier schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mittermeier krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Nurso speelt de bal door. Joerding geeft een hoge lob. Jeschkeit probeert naar een medespeler te passen. Hesse rent richting de bal. Hesse schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Oly de bal onder controle te krijgen. Mehanija speelt de bal door. Bremert is nu in balbezit. Farese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farese haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Berlin Tempelhof 60%, CCAA Domstadt 2021 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Berlin Tempelhof - CCAA Domstadt 2021 1:1