Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
score The Cunnersdorfer
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Kutzop verovert de bal door een tackle van achteren. Kutzop passt de bal met de wreef. Geusedam bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihringer onderschept slim de pass. Ihringer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
score - The Cunnersdorfer 0:1

20e minuut.
Klungelig pakt Kalettka de bal. Joder geeft de bal voor. Preetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihringer onderschept slim de pass. Ihringer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
score - The Cunnersdorfer 0:2

28e minuut.
Dauengauer geeft de bal voor. Ihringer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Worbach. Worbach krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Ihringer rent richting de bal. Worbach onderschept slim de pass. Galais onderschept slim de pass. Galais schiet op doel. Urbanczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
score - The Cunnersdorfer 0:3

38e minuut.
Aderhold bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalettka is nu in balbezit. Kalettka speelt de bal door. Juckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Juckel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Worbach rent richting de bal. Galais onderschept slim de pass. Galais speelt de bal door. Ihringer is nu in balbezit. Ihringer draait met de bal, schiet en ... Urbanczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
score - The Cunnersdorfer 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: score 52%, The Cunnersdorfer 48%.
score - The Cunnersdorfer 0:4

78e minuut.
Meisbüsch met een sublieme pass. Pinkert probeert naar een medespeler te passen. Kamberg rent richting de bal. Juckel is nu in balbezit. Juckel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Dutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutton geeft een lange en hoge pass. Worbach rent richting de bal. Juckel rent richting de bal. Juckel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Aderhold is nu in balbezit. Aderhold speelt de bal door. Kutzop heeft problemen om de bal te vangen. Kamberg is nu in balbezit. Kamberg draait met de bal, schiet en ... Pitzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: score 52%, The Cunnersdorfer 48%.
score - The Cunnersdorfer 0:4