Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
World of Football SV metush
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


8e minuut.
Na een snelle pass probeert Hanreiter de bal onder controle te krijgen. Lust is nu in balbezit. Teichmann begaat een overtreding. Teichmann krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Morscheit bereikt de bal nog maar net als eerste. Morscheit probeert naar een medespeler te passen. Lust heeft problemen om de bal te vangen. Lust schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Duschl is nu in balbezit. Pirkes onderschept slim de pass. Pirkes passt de bal met de wreef. Bonan heeft problemen om de bal te vangen. Bonan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rotmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanreiter verovert de bal door een tackle van achteren. Hanreiter speelt de bal door. Jahreis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahreis haalt uit met een fantastische trap. Flotho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Pirkes verovert de bal door een tackle van achteren. Duschl onderschept slim de pass. Duschl speelt de bal door. Lust heeft problemen om de bal te vangen. Lust draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Duschl verovert de bal door een tackle van achteren. Duschl passt de bal in één keer door. Teichmann rent richting de bal. Lust bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust haalt uit met een fantastische trap. Kittel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Galisch speelt de bal door. Inworp. Chalupa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Faust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faust geeft een lange en hoge pass. Kittel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Metzger geeft de bal voor. Inworp. Faust met een snelle inworp. Bösser kan de bal niet met de borst controleren. Bösser geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pirkes rent richting de bal. Bösser onderschept slim de pass. Bösser speelt de bal door. Lust rent richting de bal. Lust draait met de bal, schiet en ... Kittel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
World of Football SV - metush 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: World of Football SV 42%, metush 58%.
World of Football SV - metush 1:0

58e minuut.
Bösser verovert de bal door een tackle van achteren. Bösser met een sublieme pass. Metzger rent richting de bal. Lust onderschept slim de pass. Lust draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
World of Football SV - metush 2:0

69e minuut.
Teer is nu in balbezit. Teer passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Hanreiter de bal onder controle te krijgen. Duschl rent richting de bal. Duschl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Faust rent richting de bal. Faust geeft de bal voor. Klungelig pakt Lust de bal. Morscheit is nu in balbezit. Morscheit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Faust verovert de bal door een tackle van achteren. Faust passt de bal zonder na te denken. Bösser is nu in balbezit. Bösser schiet op doel. Teegen probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Morscheit neemt de hoekschop. Klungelig pakt Faust de bal. Pirkes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Faust is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bösser neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: World of Football SV 37%, metush 63%.
World of Football SV - metush 2:0