Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
metush FCH
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Hackner geeft de bal voor. Inworp. Kramer met een snelle inworp. Hanreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanreiter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Semmler met de inworp. Altweck geeft een hoge lob. Jühne heeft problemen om de bal te vangen. Schellenberg rent richting de bal. Schellenberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
metush - FCH 0:1

12e minuut.
Teichmann passt de bal in één keer door. Jahreis rent richting de bal. Quester verovert de bal door een tackle van achteren. Hanreiter verovert de bal door een tackle van achteren. Hanreiter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pirkes met de inworp. Kramer is nu in balbezit. Kramer probeert naar een medespeler te passen. Jühne is nu in balbezit. Jühne schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: metush 48%, FCH 52%.
metush - FCH 0:1

67e minuut.
Hackner rent richting de bal. Hanreiter onderschept slim de pass. Hanreiter passt de bal met de wreef. Jahreis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahreis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Schellenberg rent richting de bal. Pirkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Schellenberg begaat een overtreding. Pirkes raakt geblesseerd tijdens het duel. Teichmann wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
metush - FCH 1:1

82e minuut.
Schellenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Schellenberg passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Teichmann de bal. Jühne rent richting de bal. Jühne schiet op doel. Kittel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: metush 58%, FCH 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
metush - FCH 1:1

FCH