Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cfgc dortmund 24
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
15 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Hille heeft problemen om de bal te vangen. Tausch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hille tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hille krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Erler geeft een lange en hoge pass. Friedemann kopt de bal weg. Daar is Bodden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panning rent richting de bal. Panning geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bodden is nu in balbezit. Bodden geeft de bal voor. Idler probeert de bal met de borst te controleren. Naht verovert de bal door een tackle van achteren. Naht schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Furmanek trapt de bal weg van het doel. Kickstein rent richting de bal. Beckmann rent richting de bal. Beckmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Hille verovert de bal door een tackle van achteren. Hille probeert naar een medespeler te passen. Naht rent richting de bal. Naht draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Beckmann onderschept slim de pass. Cebulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebulla geeft een hoge lob. Drescher rent richting de bal. Drescher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cfgc - dortmund 24 0:1

21e minuut.
Latifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Latifi passt de bal zonder na te denken. Drescher bereikt de bal nog maar net als eerste. Drescher schiet op doel. Eckstein maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Zweigelt rent richting de bal. Latifi verovert de bal door een tackle van achteren. Latifi passt de bal met de wreef. Drescher rent richting de bal. Drescher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Park is nu in balbezit. Beckmann verovert de bal door een tackle van achteren. Naht rent richting de bal. Beckmann is nu in balbezit. Beckmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Drescher verovert de bal door een tackle van achteren. Erler bereikt de bal nog maar net als eerste. Drescher verovert de bal door een tackle van achteren. Drescher schiet op doel. Eckstein probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cfgc - dortmund 24 0:2

38e minuut.
Latifi probeert naar een medespeler te passen. Drescher bereikt de bal nog maar net als eerste. Zweigelt rent richting de bal. Drescher verovert de bal door een tackle van achteren. Drescher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cfgc 46%, dortmund 24 54%.
cfgc - dortmund 24 0:2

47e minuut.
Idler geeft de bal voor. Latifi rent richting de bal. Latifi speelt de bal door. Drescher is nu in balbezit. Drescher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cfgc - dortmund 24 0:3

49e minuut.
Beckmann passt de bal met de wreef. Naht is nu in balbezit. Langenberg rent richting de bal. Naht onderschept slim de pass. Naht schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cfgc - dortmund 24 1:3

51e minuut.
Bodden verovert de bal door een tackle van achteren. Bodden met een sublieme pass. Langenberg speelt de bal door. Tausch rent richting de bal. Tausch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Friedemann passt de bal in één keer door. Daar is Park, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Park geeft een hoge lob. Drescher is nu in balbezit. Drescher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Furmanek met een harde bal richting middenveld. Latifi probeert naar een medespeler te passen. Drescher bereikt de bal nog maar net als eerste. Drescher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cebulla geeft een hoge lob. Beckmann kopt de bal weg. Rock heeft problemen om de bal te vangen. Naht rent richting de bal. Naht haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Park heeft problemen om de bal te vangen. Latifi rent richting de bal. Latifi passt de bal zonder na te denken. Drescher is nu in balbezit. Drescher draait met de bal, schiet en ... Eckstein bokst de bal weg.

79e minuut.
Naht bereikt de bal nog maar net als eerste. Idler onderschept slim de pass. Beckmann onderschept slim de pass. Naht is nu in balbezit. Naht draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kickstein verovert de bal door een tackle van achteren. Kickstein geeft de bal voor. Langenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckmann is nu in balbezit. Beckmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Zweigelt rent richting de bal. Latifi onderschept slim de pass. Latifi probeert naar een medespeler te passen. Drescher bereikt de bal nog maar net als eerste. Drescher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cfgc 61%, dortmund 24 39%.
cfgc - dortmund 24 1:3