Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dortmund 24 cfgc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Park passt de bal met de wreef. Drescher is nu in balbezit. Latifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Latifi draait met de bal, schiet en ... Eckstein probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dortmund 24 - cfgc 1:0

15e minuut.
Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Langenberg onderschept slim de pass. Langenberg probeert naar een medespeler te passen. Latifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Latifi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Votava passt de bal in één keer door. Zweigelt rent richting de bal. Latifi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Latifi krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Latifi passt de bal met de wreef. Tausch is nu in balbezit. Lehmann onderschept slim de pass. Drescher is nu in balbezit. Drescher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Tausch passt de bal in één keer door. Park is nu in balbezit. Park passt de bal met de wreef. Latifi is nu in balbezit. Latifi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bodden met de inworp. Teicher geeft de bal voor. Daar is Rock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naht is nu in balbezit. Naht draait met de bal, schiet en ... Furmanek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dortmund 24 56%, cfgc 44%.
dortmund 24 - cfgc 1:0

54e minuut.
Inworp. Panning zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Latifi is nu in balbezit. Latifi schiet op doel. Drescher springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Idler is nu in balbezit. Idler geeft de bal voor. Daar is Lehmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tausch is nu in balbezit. Tausch geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dortmund 24 40%, cfgc 60%.
dortmund 24 - cfgc 1:0