Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Cunnersdorfer World of Football SV
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 21.1
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


9e minuut.
Galais passt de bal met de wreef. Chalupa probeert naar een medespeler te passen. Aderhold rent richting de bal. Faust bereikt de bal nog maar net als eerste. Faust geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Galais probeert naar een medespeler te passen. Ihringer is nu in balbezit. Kauer rent richting de bal. Ihringer verovert de bal door een tackle van achteren. Ihringer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Cunnersdorfer - World of Football SV 1:0

19e minuut.
Aderhold rent richting de bal. Faust onderschept slim de pass. Faust probeert naar een medespeler te passen. Bösser is nu in balbezit. Bösser geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Duschl probeert naar een medespeler te passen. Lust rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Meisbüsch ... Strafschop! Lust is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bösser neemt zijn aanloop. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Cunnersdorfer 59%, World of Football SV 41%.
The Cunnersdorfer - World of Football SV 1:0

56e minuut.
Daar is Ihringer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galais is nu in balbezit. Ihringer heeft problemen om de bal te vangen. Ihringer haalt uit met een fantastische trap. Teer probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Härtel is nu in balbezit. Härtel geeft de bal voor. Aderhold is nu in balbezit. Aderhold probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bösser geeft een lange en hoge pass. Morscheit met een sublieme pass. Klungelig pakt Duschl de bal. Bösser rent richting de bal. Bösser schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Cunnersdorfer 60%, World of Football SV 40%.
The Cunnersdorfer - World of Football SV 1:0