Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
score FCH
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Lanzinger met een harde bal richting middenveld. Kalettka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalettka passt de bal met de wreef. Jühne bereikt de bal nog maar net als eerste. Jühne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hackner onderschept slim de pass. Altweck rent richting de bal. Altweck probeert naar een medespeler te passen. Jühne rent richting de bal. Jühne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Altweck heeft problemen om de bal te vangen. Kamberg is nu in balbezit. Kamberg passt de bal zonder na te denken. Juckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Juckel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tausch heeft problemen om de bal te vangen. Kamberg rent richting de bal. Kamberg probeert naar een medespeler te passen. Juckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Juckel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Semmler passt de bal in één keer door. Daar is Altweck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altweck met een sublieme pass. Schellenberg rent richting de bal. Schellenberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Klingelmann geeft de bal voor. Inworp. Semmler met een snelle inworp. Schellenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Schellenberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: score 66%, FCH 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
score - FCH 0:0

55e minuut.
Lanzinger trapt de bal weg van het doel. Tausch is nu in balbezit. Tausch geeft de bal voor. Schmitz rent richting de bal. Schmitz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klungelig pakt Quester de bal. Kamberg kopt de bal weg. Juckel is nu in balbezit. Juckel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Worbach probeert naar een medespeler te passen. Hackner is nu in balbezit. Hackner passt de bal met de wreef. Kalettka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalettka schiet op doel. Lanzinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
score - FCH 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: score 40%, FCH 60%.
score - FCH 1:0

FCH