Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Höffingen dortmund 24
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Daar is Eisenbarth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eisenbarth speelt de bal door. Jürgensmeyer is nu in balbezit. Ohlenburg is nu in balbezit. Ohlenburg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daar is Eisenbarth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latifi speelt de bal door. Kotzebue bereikt de bal nog maar net als eerste. Drescher onderschept slim de pass. Drescher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Höffingen - dortmund 24 0:1

19e minuut.
Rock verovert de bal door een tackle van achteren. Rock geeft een hoge lob. Latifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drescher is nu in balbezit. Drescher draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tausch rent richting de bal. Eisenbarth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tausch raakt geblesseerd tijdens het duel. Park zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Backasch heeft problemen om de bal te vangen. Drescher bereikt de bal nog maar net als eerste. Drescher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hadulla met een harde bal richting middenveld. Park kopt de bal weg. Drescher probeert de bal aan de voet te houden. Latifi is nu in balbezit. Latifi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kotzebue bereikt de bal nog maar net als eerste. Langenberg onderschept slim de pass. Kotzebue met een sublieme pass. Ohlenburg rent richting de bal. Ohlenburg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kotzebue passt de bal met de wreef. Park geeft een hoge lob. Klungelig pakt Drescher de bal. Drescher draait met de bal, schiet en ... Hadulla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Höffingen - dortmund 24 0:2

42e minuut.
Kotzebue geeft een hoge lob. Inworp. Friedemann met de inworp. Panning geeft een hoge lob. Drescher springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Panning probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Merk bereikt de bal nog maar net als eerste. Merk probeert naar een medespeler te passen. Drescher rent richting de bal. Drescher draait met de bal, schiet en ... Hadulla bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Höffingen 67%, dortmund 24 33%.
Höffingen - dortmund 24 0:2

70e minuut.
Panning met een snelle inworp. Latifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Latifi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dambach de bal onder controle te krijgen. Hadulla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Höffingen - dortmund 24 0:3

78e minuut.
Panning zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kotzebue rent richting de bal. Kotzebue met een sublieme pass. Latifi is nu in balbezit. Latifi geeft de bal voor. Hadulla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Höffingen 51%, dortmund 24 49%.
Höffingen - dortmund 24 0:3