Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cfgc metush
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Inworp. Bonan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hanreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Zweigelt onderschept slim de pass. Zweigelt probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bemben bereikt de bal nog maar net als eerste. Bemben geeft de bal voor. Kaffka bereikt de bal nog maar net als eerste. Naht verovert de bal door een tackle van achteren. Naht haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Schade verovert de bal door een tackle van achteren. Schade geeft een hoge lob. Naht rent richting de bal. Naht draait met de bal, schiet en ... Kittel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cfgc - metush 1:0

15e minuut.
Inworp. Kramer met de inworp. Hanreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanreiter haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cfgc - metush 1:1

20e minuut.
Bemben bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanreiter onderschept slim de pass. Hanreiter passt de bal in één keer door. Jahreis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahreis schiet op doel. Eckstein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cfgc 60%, metush 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cfgc - metush 1:1

46e minuut.
Daar is Teichmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teichmann geeft een lange en hoge pass. Erler is nu in balbezit. Jahreis onderschept slim de pass. Jahreis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cfgc - metush 1:2

59e minuut.
Lehmann geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kramer met de inworp. Daar is Hanreiter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanreiter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Zweigelt rent richting de bal. Hanreiter onderschept slim de pass. Hanreiter passt de bal zonder na te denken. Jahreis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahreis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bonan met de inworp. Cohrs rent richting de bal. Cohrs met een sublieme pass. Hanreiter is nu in balbezit. Hanreiter draait met de bal, schiet en ... Eckstein bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
cfgc - metush 1:3

74e minuut.
Cohrs speelt de bal door. Schade is nu in balbezit. Galisch maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Galisch moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Galisch schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

83e minuut.
Metzger geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schade met de inworp. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava geeft een hoge lob. Kittel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Zweigelt is nu in balbezit. Hanreiter verovert de bal door een tackle van achteren. Hanreiter speelt de bal door. Jahreis is nu in balbezit. Jahreis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cfgc 60%, metush 40%.
cfgc - metush 1:3