Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Cunnersdorfer metush
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.4
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Trautmann probeert de bal aan de voet te houden. Kaffka rent richting de bal. Trautmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trautmann krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Teichmann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pirkes komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Dauengauer de bal onder controle te krijgen. Rieckenlager is nu in balbezit. Rieckenlager passt de bal met de wreef. Galais is nu in balbezit. Galais haalt uit met een fantastische trap. Paal!

15e minuut.
Sam met de inworp. Galais speelt de bal door. Rieckenlager bereikt de bal nog maar net als eerste. Rieckenlager passt de bal in één keer door. Daar is Teegen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Galais onderschept slim de pass. Galais speelt de bal door. Ihringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihringer haalt uit met een fantastische trap. Kittel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Cunnersdorfer - metush 1:0

30e minuut.
Kutzop is nu in balbezit. Winkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutzop tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kutzop krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Cunnersdorfer 31%, metush 69%.
The Cunnersdorfer - metush 1:0

54e minuut.
Hanreiter geeft een hoge lob. Bonan kopt de bal weg. Klungelig pakt Kutzop de bal. Hanreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanreiter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Aderhold bereikt de bal nog maar net als eerste. Rieckenlager geeft de bal voor. Hanreiter is nu in balbezit. Hanreiter passt de bal met de wreef. Meisbüsch heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Rieckenlager bereikt de bal nog maar net als eerste. Rieckenlager probeert naar een medespeler te passen. Metzger heeft problemen om de bal te vangen. Ihringer verovert de bal door een tackle van achteren. Ihringer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Galais bereikt de bal nog maar net als eerste. Galais met een sublieme pass. Ihringer is nu in balbezit. Ihringer schiet op doel. Na een snelle pass probeert Teegen de bal onder controle te krijgen. Kittel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Cunnersdorfer 40%, metush 60%.
The Cunnersdorfer - metush 1:0