Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
World of Football SV cfgc
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Zweigelt is nu in balbezit. Faust bereikt de bal nog maar net als eerste. Faust passt de bal zonder na te denken. Rotmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotmann geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Zweigelt rent richting de bal. Faust onderschept slim de pass. Faust speelt de bal door. Lust heeft problemen om de bal te vangen. Lust draait met de bal, schiet en ... Eckstein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Duschl rent richting de bal. Rotmann speelt de bal door. Bösser met een sublieme pass. Lust is nu in balbezit. Lust haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Eckstein speelt de bal door. Rotmann kopt de bal weg. Bösser rent richting de bal. Bösser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Lust probeert naar een medespeler te passen. Morscheit is nu in balbezit. Met opzet legt Lehmann zijn tegenspeler op de grond. Lehmann krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: World of Football SV 44%, cfgc 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
World of Football SV - cfgc 0:0

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Erler trapt de bal weg van het doel. Faust kopt de bal weg. Bösser is nu in balbezit. Bösser geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Erler trapt de bal weg van het doel. Faust kopt de bal weg. Bösser bereikt de bal nog maar net als eerste. Bösser passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Eckstein trapt de bal weg. Duschl is nu in balbezit. Duschl geeft de bal voor. Lust rent richting de bal. Lust draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Chalupa passt de bal in één keer door. Bösser bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust bereikt de bal nog maar net als eerste. Bösser bereikt de bal nog maar net als eerste. Bösser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bemben speelt de bal door. Duschl rent richting de bal. Duschl speelt de bal door. Lust bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Daar is Beckmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotmann speelt de bal door. Lust is nu in balbezit. Lust schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Bodden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faust rent richting de bal. Bodden legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Faust is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bösser neemt zijn aanloop. Eckstein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
World of Football SV - cfgc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: World of Football SV 37%, cfgc 63%.
World of Football SV - cfgc 1:0