Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cfgc World of Football SV
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 23.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


25e minuut.
Bösser bereikt de bal nog maar net als eerste. Bösser passt de bal zonder na te denken. Lust bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Naht de bal. Härtel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Naht raakt geblesseerd tijdens het duel. Bemben met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Kauer de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Teicher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust bereikt de bal nog maar net als eerste. Bösser bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust rent richting de bal. Lust draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cfgc - World of Football SV 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cfgc 52%, World of Football SV 48%.
cfgc - World of Football SV 0:1

51e minuut.
Kauer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Teicher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beckmann is nu in balbezit. Beckmann geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Daar is Bemben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bösser rent richting de bal. Bösser speelt de bal door. Lust bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Duschl bereikt de bal nog maar net als eerste. Duschl speelt de bal door. Chalupa met een sublieme pass. Klungelig pakt Lust de bal. Lust schiet op doel. Eckstein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Rotmann geeft de bal voor. Oger heeft problemen om de bal te vangen. Lust is nu in balbezit. Lust haalt uit met een fantastische trap. Eckstein probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Bodden geeft de bal voor. Inworp. Faust met de inworp. Bösser rent richting de bal. Bösser draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Eckstein maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Erler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lust rent richting de bal. Lust draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Eckstein trapt de bal weg. Rotmann kopt de bal weg. Bemben heeft problemen om de bal te vangen. Lust rent richting de bal. Lust haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Lust de bal. Erler verovert de bal door een tackle van achteren. Bösser verovert de bal door een tackle van achteren. Bösser haalt uit met een fantastische trap. Eckstein werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cfgc - World of Football SV 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cfgc 61%, World of Football SV 39%.
cfgc - World of Football SV 0:2