Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dortmund 24 The Cunnersdorfer
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Aderhold met de inworp. Rieckenlager bereikt de bal nog maar net als eerste. Latifi is nu in balbezit. Drescher bereikt de bal nog maar net als eerste. Drescher haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Drescher is nu in balbezit. Meisbüsch is nu in balbezit. Drescher verovert de bal door een tackle van achteren. Drescher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dortmund 24 - The Cunnersdorfer 1:0

22e minuut.
Rock is nu in balbezit. Galais onderschept slim de pass. Galais passt de bal zonder na te denken. Ihringer is nu in balbezit. Ihringer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Daar is Rieckenlager, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latifi is nu in balbezit. Latifi speelt de bal door. Drescher is nu in balbezit. Drescher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dortmund 24 - The Cunnersdorfer 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dortmund 24 52%, The Cunnersdorfer 48%.
dortmund 24 - The Cunnersdorfer 2:0

51e minuut.
Joder passt de bal met de wreef. Langenberg met een sublieme pass. Pinkert geeft de bal voor. Galais probeert de bal aan de voet te houden. Galais haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Langenberg is nu in balbezit. Rieckenlager onderschept slim de pass. Rieckenlager passt de bal in één keer door. Ihringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihringer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ihringer is nu in balbezit. Ihringer draait met de bal, schiet en ... Idler speelt de bal door. Trautmann is nu in balbezit. Trautmann haalt uit met een fantastische trap. Furmanek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dortmund 24 52%, The Cunnersdorfer 48%.
dortmund 24 - The Cunnersdorfer 2:0