Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Cunnersdorfer dortmund 24
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.7
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Idler rent richting de bal. Ihringer verovert de bal door een tackle van achteren. Galais is nu in balbezit. Galais draait met de bal, schiet en ... Furmanek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Cunnersdorfer - dortmund 24 1:0

35e minuut.
Park passt de bal in één keer door. Galais bereikt de bal nog maar net als eerste. Idler is nu in balbezit. Galais onderschept slim de pass. Galais draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

40e minuut.
Rieckenlager met een sublieme pass. Langenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Langenberg passt de bal met de wreef. Drescher rent richting de bal. Drescher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rock speelt de bal door. Pinkert bereikt de bal nog maar net als eerste. Tausch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tausch krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Cunnersdorfer 47%, dortmund 24 53%.
The Cunnersdorfer - dortmund 24 1:0

66e minuut.
Rock bereikt de bal nog maar net als eerste. Rock geeft een lange en hoge pass. Daar is Kutzop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galais rent richting de bal. Galais geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Rieckenlager bereikt de bal nog maar net als eerste. Rieckenlager passt de bal in één keer door. Daar is Galais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ihringer rent richting de bal. Ihringer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Cunnersdorfer - dortmund 24 2:0

76e minuut.
Kutzop speelt de bal door. Galais bereikt de bal nog maar net als eerste. Galais geeft een lange en hoge pass. Sam rent richting de bal. Sam geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Rieckenlager is nu in balbezit. Rieckenlager geeft de bal voor. Trautmann speelt de bal door. Galais bereikt de bal nog maar net als eerste. Galais schiet op doel. Furmanek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ihringer is nu in balbezit. Ihringer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Cunnersdorfer - dortmund 24 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Cunnersdorfer 47%, dortmund 24 53%.
The Cunnersdorfer - dortmund 24 3:0