Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Numan_cia Dynamo Dresden
7b Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
17% Spel op eigen helft 83%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 19.4
outstanding Schieten weak
solid Passen weak
good Verdedigen poor


3e minuut.
Gander bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long onderschept slim de pass. Phương Long probeert naar een medespeler te passen. Jegorov rent richting de bal. Jegorov draait met de bal, schiet en ... Brecht verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Phương Long met een snelle inworp. Antonie met een sublieme pass. Leśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Dynamo Dresden 1:0

12e minuut.
Krzynówek heeft problemen om de bal te vangen. Burgsmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzynówek onderschept slim de pass. Krzynówek geeft een hoge lob. Jegorov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Burgsmüller rent richting de bal. Cvrček onderschept slim de pass. Cvrček probeert naar een medespeler te passen. Phương Long rent richting de bal. Phương Long draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Cvrček onderschept slim de pass. Cvrček passt de bal met de wreef. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski schiet op doel. Brecht probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Dynamo Dresden 2:0

22e minuut.
Leśniewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cvrček rent richting de bal. Cvrček met een sublieme pass. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Jegorov is nu in balbezit. Phương Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov draait met de bal, schiet en ... Brecht maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Dynamo Dresden 3:0

28e minuut.
Cvrček is nu in balbezit. Cvrček geeft een hoge lob. Jegorov rent richting de bal. Jegorov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Snehotte de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Dynamo Dresden 4:0

30e minuut.
Leśniewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Jegorov de bal. Phương Long rent richting de bal. Phương Long haalt uit met een fantastische trap. Brecht probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Dynamo Dresden 5:0

31e minuut.
Śmietana rent richting de bal. Śmietana probeert naar een medespeler te passen. Phương Long is nu in balbezit. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov haalt uit met een fantastische trap. Brecht verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Hergül geeft een lange en hoge pass. Krzynówek probeert de bal aan de voet te houden. von Pechstein rent richting de bal. Krzynówek verovert de bal door een tackle van achteren. Krzynówek geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Cvrček passt de bal met de wreef. Leśniewski met een sublieme pass. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov haalt uit met een fantastische trap. Snehotte probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gander probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Dynamo Dresden 6:0

37e minuut.
Rempalski controleert de bal met de borst. Rempalski passt de bal met de wreef. Cvrček met een sublieme pass. Phương Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Dynamo Dresden 7:0

39e minuut.
Antonie met een sublieme pass. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski passt de bal met de wreef. Jegorov rent richting de bal. Jegorov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Krzynówek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzynówek geeft de bal voor. Jegorov kopt de bal weg. Phương Long heeft problemen om de bal te vangen. Phương Long haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Cvrček heeft problemen om de bal te vangen. Cvrček passt de bal in één keer door. Jegorov rent richting de bal. Jegorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Dynamo Dresden 8:0

45e minuut.
Antonie met een sublieme pass. Śmietana rent richting de bal. Śmietana passt de bal in één keer door. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Numan_cia 17%, Dynamo Dresden 83%.
Numan_cia - Dynamo Dresden 8:0

47e minuut.
Leśniewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček passt de bal in één keer door. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Hergül rent richting de bal. Hergül geeft een lange en hoge pass. Leśniewski kopt de bal weg. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Hergül is nu in balbezit. Hergül geeft een hoge lob. Cvrček kopt de bal weg. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Dynamo Dresden 9:0

59e minuut.
Snehotte is nu in balbezit. Snehotte geeft een hoge lob. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček geeft een hoge lob. Phương Long kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Jegorov kopt de bal weg. Leśniewski rent richting de bal. Cvrček speelt de bal door. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Śmietana geeft de bal voor. Klungelig pakt Snehotte de bal. Phương Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Snehotte de bal onder controle te krijgen. Brecht kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Phương Long geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Leśniewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Dynamo Dresden 10:0

70e minuut.
Śmietana met een snelle inworp. Phương Long rent richting de bal. Phương Long passt de bal in één keer door. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov schiet op doel. De bal raakt de paal. Antonie rent richting de bal. Antonie geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gander de bal. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski draait met de bal, schiet en ... Brecht bokst de bal weg. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. Brecht probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Leśniewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jegorov heeft problemen om de bal te vangen. Antonie is nu in balbezit. Antonie haalt uit met een fantastische trap. Brecht maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Dynamo Dresden 11:0

73e minuut.
Śmietana speelt de bal door. Phương Long is nu in balbezit. Jegorov rent richting de bal. Jegorov draait met de bal, schiet en ... Brecht werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Dynamo Dresden 12:0

75e minuut.
Phương Long onderschept slim de pass. Phương Long passt de bal in één keer door. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov haalt uit met een fantastische trap. Brecht probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Dynamo Dresden 13:0

76e minuut.
Burgsmüller heeft problemen om de bal te vangen. Burgsmüller passt de bal met de wreef. Rothmaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long verovert de bal door een tackle van achteren. Phương Long schiet op doel. De bal raakt de paal. Brecht probeert wanhopig de bal te grijpen. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski schiet op doel. Brecht probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Dynamo Dresden 14:0

78e minuut.
Rothmaier rent richting de bal. Śmietana verovert de bal door een tackle van achteren. Śmietana probeert naar een medespeler te passen. Phương Long is nu in balbezit. Phương Long geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Brecht trapt de bal weg. Inworp. Krzynówek met de inworp. Cvrček rent richting de bal. Cvrček haalt uit met een fantastische trap. Brecht bokst de bal weg. Snehotte kopt de bal weg. Śmietana is nu in balbezit. Śmietana geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Phương Long is nu in balbezit. Snehotte is nu in balbezit. Jegorov verovert de bal door een tackle van achteren. Jegorov draait met de bal, schiet en ... Brecht maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Dynamo Dresden 15:0

87e minuut.
Cvrček speelt de bal door. Antonie heeft problemen om de bal te vangen. Caicedo probeert naar een medespeler te passen. Phương Long is nu in balbezit. Phương Long draait met de bal, schiet en ... Brecht kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Cvrček met een sublieme pass. Antonie is nu in balbezit. Phương Long speelt de bal door. Jegorov rent richting de bal. Jegorov schiet op doel. Paal! Antonie geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Dynamo Dresden 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Numan_cia 18%, Dynamo Dresden 82%.
Numan_cia - Dynamo Dresden 16:0