Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BurakFC AS Paptamasi Olimpia
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 13.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Dastan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastan haalt uit met een fantastische trap. Kalisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalisch schiet op doel. Zenger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BurakFC - AS Paptamasi Olimpia 0:1

9e minuut.
Teetzen rent richting de bal. Teetzen passt de bal met de wreef. Metzelder probeert naar een medespeler te passen. Teetzen heeft problemen om de bal te vangen. Teetzen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Zärban geeft een lange en hoge pass. Garhammer probeert de bal aan de voet te houden. Kalisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalisch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BurakFC - AS Paptamasi Olimpia 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BurakFC 45%, AS Paptamasi Olimpia 55%.
BurakFC - AS Paptamasi Olimpia 0:2

48e minuut.
Rucker bereikt de bal nog maar net als eerste. Teetzen onderschept slim de pass. Meichelbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Teetzen rent richting de bal. Teetzen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Dastan rent richting de bal. Pässler onderschept slim de pass. Pässler met een sublieme pass. Teetzen is nu in balbezit. Teetzen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Gädicke trapt de bal weg. Pachner kopt de bal weg. Lamidi is nu in balbezit. Teetzen onderschept slim de pass. Teetzen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BurakFC 25%, AS Paptamasi Olimpia 75%.
BurakFC - AS Paptamasi Olimpia 0:2