Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paar Numan_cia
Normal Tactiek 7b
39% Balbezit 61%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 56
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 52
slecht Schieten formidabel
slecht Passen solide
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Hochstätter rent richting de bal. Śmieszek onderschept slim de pass. Antonie is nu in balbezit. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Herrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek onderschept slim de pass. Pilat bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek schiet op doel. Längengrad bokst de bal weg.

4e minuut.
Altınsöz geeft een hoge lob. Daar is Technok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski draait met de bal, schiet en ... Technok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Smolarski met een snelle inworp. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski probeert naar een medespeler te passen. Smolarski geeft een hoge lob. Śmieszek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Leśniewski met de inworp. Smolarski heeft problemen om de bal te vangen. Smolarski probeert naar een medespeler te passen. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Inworp. Leśniewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smolarski geeft de bal voor. Pilat is nu in balbezit. Pilat haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Altınsöz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smolarski met een sublieme pass. Antonie met een sublieme pass. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap. Längengrad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Rempalski de bal onder controle te krijgen. Caicedo rent richting de bal. Caicedo passt de bal met de wreef. Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Paar - Numan_cia 0:1

13e minuut.
Caicedo geeft een lange en hoge pass. Leśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Śmieszek is nu in balbezit. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paar - Numan_cia 0:2

14e minuut.
Klungelig pakt Śmieszek de bal. Antonie speelt de bal door. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap. Längengrad probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Längengrad met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Skoumal de bal. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pilat passt de bal met de wreef. Leśniewski is nu in balbezit. Antonie speelt de bal door. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hochstätter rent richting de bal. Smolarski onderschept slim de pass. Smolarski speelt de bal door. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śmietana met de inworp. Hergül is nu in balbezit. Hergül geeft de bal voor. Śmieszek krijgt zijn hoofd ertegen. Längengrad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Technok geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Leśniewski de bal onder controle te krijgen. Smolarski rent richting de bal. Smolarski geeft de bal voor. Daar is Technok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Längengrad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paar - Numan_cia 0:3

26e minuut.
Smolarski geeft een hoge lob. Pilat kopt de bal weg. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Śmieszek de bal. Śmieszek schiet op doel. Längengrad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Skoumal geeft een lange en hoge pass. Śmietana kopt de bal weg. Leśniewski probeert naar een medespeler te passen. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Śmietana probeert naar een medespeler te passen. Antonie is nu in balbezit. Antonie met een sublieme pass. Klungelig pakt Leśniewski de bal. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Technok de bal. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Klungelig pakt Pilat de bal. Pilat speelt de bal door. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek draait met de bal, schiet en ... Längengrad werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie passt de bal in één keer door. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski draait met de bal, schiet en ... Längengrad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paar - Numan_cia 0:4

41e minuut.
Antonie probeert de bal aan de voet te houden. Śmietana is nu in balbezit. Śmietana speelt de bal door. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek draait met de bal, schiet en ... Längengrad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pilat geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Technok kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Śmieszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paar - Numan_cia 0:5

44e minuut.
Leśniewski rent richting de bal. Technok is nu in balbezit. Leśniewski onderschept slim de pass. Leśniewski passt de bal in één keer door. Emmerich probeert de bal met de borst te controleren. Längengrad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Śmieszek is nu in balbezit. Śmieszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paar - Numan_cia 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paar 92%, Numan_cia 8%.
Paar - Numan_cia 0:6

50e minuut.
Śmietana passt de bal zonder na te denken. Antonie rent richting de bal. Antonie speelt de bal door. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Inworp. Śmietana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Emmerich rent richting de bal. Pilat onderschept slim de pass. Pilat draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Hochstätter met een sublieme pass. Antonie met een sublieme pass. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek schiet op doel. Längengrad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paar - Numan_cia 0:7

59e minuut.
Leśniewski rent richting de bal. Technok is nu in balbezit. Leśniewski onderschept slim de pass. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Paar - Numan_cia 0:8

61e minuut.
Śmietana geeft een hoge lob. Leśniewski kopt de bal weg. Technok geeft de bal voor. Hergül rent richting de bal. Hergül geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Zink de bal. Emmerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana onderschept slim de pass. Pilat bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilat schiet op doel. Längengrad bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Śmietana rent richting de bal. Śmietana passt de bal met de wreef. Pilat rent richting de bal. Pilat schiet op doel. Herrmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Hergül bereikt de bal nog maar net als eerste. Hergül passt de bal in één keer door. Śmietana probeert naar een medespeler te passen. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski schiet op doel. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Hergül geeft de bal voor. Klungelig pakt Smolarski de bal. Smolarski speelt de bal door. Daar is Śmieszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śmieszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paar - Numan_cia 0:9

72e minuut.
Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana speelt de bal door. Antonie rent richting de bal. Antonie geeft een lange en hoge pass. Leśniewski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Smolarski heeft problemen om de bal te vangen. Smolarski probeert naar een medespeler te passen. Antonie rent richting de bal. Śmieszek is nu in balbezit. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Cimpl met een sublieme pass. Antonie kopt de bal weg. Daar is Leśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śmieszek is nu in balbezit. Śmieszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paar - Numan_cia 0:10

78e minuut.
Śmietana probeert naar een medespeler te passen. Pilat speelt de bal door. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap. Längengrad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paar - Numan_cia 0:11

80e minuut.
Daar is Hochstätter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smolarski rent richting de bal. Smolarski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pilat de bal. Pilat schiet op doel. Längengrad bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Paar - Numan_cia 0:12

81e minuut.
Pilat verovert de bal door een tackle van achteren. Pilat passt de bal met de wreef. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paar - Numan_cia 0:13

82e minuut.
Graber probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Freier de bal. Pilat rent richting de bal. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek schiet op doel. Längengrad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Leśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Caicedo heeft problemen om de bal te vangen. Antonie is nu in balbezit. Antonie geeft een lange en hoge pass. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski met een sublieme pass. Antonie is nu in balbezit. Antonie haalt uit met een fantastische trap. Längengrad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paar - Numan_cia 0:14

89e minuut.
Graber speelt de bal door. Klungelig pakt Freier de bal. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paar 93%, Numan_cia 7%.
Paar - Numan_cia 0:14