Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Numan_cia Paar
7b Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
12% Spel op eigen helft 88%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
47.4 gemiddelde waardering 17
uitmuntend Schieten slecht
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Antonie verovert de bal door een tackle van achteren. Caicedo rent richting de bal. Caicedo passt de bal met de wreef. Jegorov rent richting de bal. Jegorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Paar 1:0

9e minuut.
Emmerich onderschept slim de pass. Antonie onderschept slim de pass. Antonie passt de bal met de wreef. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Paar 2:0

11e minuut.
Hochstätter geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Blum stond buitenspel. Krzynówek neemt vlug de vrije trap. Phương Long is nu in balbezit. Phương Long draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Śmietana geeft een hoge lob. Daar is Herrmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Phương Long neemt de hoekschop. Leśniewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Caicedo met een sublieme pass. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček passt de bal met de wreef. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Caicedo probeert naar een medespeler te passen. Antonie is nu in balbezit. Antonie passt de bal met de wreef. Daar is Jegorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jegorov draait met de bal, schiet en ... Längengrad bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Paar 3:0

20e minuut.
Cvrček passt de bal in één keer door. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Leśniewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Emmerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long verovert de bal door een tackle van achteren. Phương Long probeert naar een medespeler te passen. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Paar 4:0

24e minuut.
Antonie heeft problemen om de bal te vangen. Cvrček met een sublieme pass. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Paar 5:0

25e minuut.
Phương Long is nu in balbezit. Phương Long passt de bal in één keer door. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov draait met de bal, schiet en ... Längengrad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Paar 6:0

29e minuut.
Längengrad trapt de bal weg. Daar is Krzynówek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzynówek geeft een lange en hoge pass. Daar is Leśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniewski schiet op doel. Längengrad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Phương Long onderschept slim de pass. Phương Long passt de bal met de wreef. Caicedo met een sublieme pass. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Längengrad trapt de bal weg. Śmietana is nu in balbezit. Śmietana geeft een hoge lob. Jegorov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Paar 7:0

35e minuut.
Jegorov is nu in balbezit. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Technok is nu in balbezit. Jegorov verovert de bal door een tackle van achteren. Jegorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Paar 8:0

36e minuut.
Cvrček speelt de bal door. Leśniewski rent richting de bal. Hochstätter begaat een overtreding. Hochstätter krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long rent richting de bal. Phương Long haalt uit met een fantastische trap. Herrmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Längengrad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Inworp. Palm met de inworp. Cvrček probeert naar een medespeler te passen. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Phương Long rent richting de bal. Antonie rent richting de bal. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Technok de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Paar 9:0

45e minuut.
Cvrček passt de bal zonder na te denken. Antonie probeert naar een medespeler te passen. Phương Long is nu in balbezit. Daar is Jegorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jegorov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Numan_cia 11%, Paar 89%.
Numan_cia - Paar 9:0

50e minuut.
Phương Long zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Śmietana probeert naar een medespeler te passen. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Paar 10:0

51e minuut.
Phương Long verovert de bal door een tackle van achteren. Phương Long passt de bal met de wreef. Antonie met een sublieme pass. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Cvrček passt de bal met de wreef. Antonie probeert naar een medespeler te passen. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov draait met de bal, schiet en ... Längengrad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Paar 11:0

56e minuut.
Klungelig pakt Hochstätter de bal. Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie met een sublieme pass. Jegorov rent richting de bal. Jegorov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski schiet op doel. Längengrad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Paar 12:0

58e minuut.
Caicedo rent richting de bal. Caicedo passt de bal zonder na te denken. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov draait met de bal, schiet en ... Technok probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Śmietana kopt de bal weg. Klungelig pakt Phương Long de bal. Antonie rent richting de bal. Antonie geeft een lange en hoge pass. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Herrmann met een harde bal richting middenveld. Inworp. Śmietana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Phương Long rent richting de bal. Phương Long geeft een lange en hoge pass. Längengrad bokst de bal weg.

66e minuut.
Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček probeert naar een medespeler te passen. Antonie is nu in balbezit. Antonie schiet op doel. Längengrad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Paar 13:0

69e minuut.
Leśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniewski geeft een hoge lob. Phương Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long schiet op doel. Längengrad probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

70e minuut.
Skoumal speelt de bal door. Palm is nu in balbezit. Cvrček verovert de bal door een tackle van achteren. Cvrček geeft de bal voor. Jegorov springt en kopt de bal. Längengrad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Krzynówek is nu in balbezit. Krzynówek geeft een lange en hoge pass. Daar is Technok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Krzynówek rent richting de bal. Caicedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček is nu in balbezit. Cvrček geeft een lange en hoge pass. Jegorov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Emmerich probeert de bal met de borst te controleren. Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana geeft een hoge lob. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Paar 14:0

80e minuut.
Technok rent richting de bal. Jegorov onderschept slim de pass. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski schiet op doel. Längengrad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Paar 15:0

87e minuut.
Technok geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cvrček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Śmietana probeert de bal aan de voet te houden. Zink bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana onderschept slim de pass. Phương Long is nu in balbezit. Phương Long draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Numan_cia 13%, Paar 87%.
Numan_cia - Paar 15:0