Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Paptamasi Olimpia dwk5
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 19.6
hopeloos Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Jecht rent richting de bal. Jecht met een sublieme pass. Daar is Ulmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paland is nu in balbezit. Paland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Below bereikt de bal nog maar net als eerste. Below passt de bal in één keer door. Ulmer rent richting de bal. Ulmer draait met de bal, schiet en ... Gädicke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Paptamasi Olimpia - dwk5 0:1

31e minuut.
Amm is nu in balbezit. Amm geeft een lange en hoge pass. Fabritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalisch onderschept slim de pass. Kalisch draait met de bal, schiet en ... Palarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Below bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dastan. Below is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mickel met een snel genomen vrije trap. Lamidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmer onderschept slim de pass. Ulmer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Paptamasi Olimpia 51%, dwk5 49%.
AS Paptamasi Olimpia - dwk5 0:1

79e minuut.
Jecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Jecht geeft een hoge lob. Stadtfeld probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paland is nu in balbezit. Paland haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Paptamasi Olimpia 56%, dwk5 44%.
AS Paptamasi Olimpia - dwk5 0:1