Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BurakFC FC Duże Siurki
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Babb rent richting de bal. Babb passt de bal met de wreef. Teetzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Teetzen draait met de bal, schiet en ... Mauer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BurakFC - FC Duże Siurki 1:0

20e minuut.
Babb verovert de bal door een tackle van achteren. Babb speelt de bal door. Pässler geeft de bal voor. Teetzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Teetzen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kästner is nu in balbezit. Kästner speelt de bal door. Pachner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hornschuh is nu in balbezit. Hornschuh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Regen is nu in balbezit. Regen met een sublieme pass. Hornschuh rent richting de bal. Hornschuh haalt uit met een fantastische trap. Zenger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BurakFC - FC Duże Siurki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BurakFC 49%, FC Duże Siurki 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BurakFC - FC Duże Siurki 1:1

58e minuut.
Regen is nu in balbezit. Regen passt de bal zonder na te denken. Preuße bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornschuh onderschept slim de pass. Hornschuh draait met de bal, schiet en ... Zenger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Babb is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hornschuh. Babb raakt geblesseerd tijdens het duel. Preuße met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Teetzen de bal. Meichelbeck rent richting de bal. Meichelbeck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BurakFC - FC Duże Siurki 2:1

77e minuut.
Babb probeert naar een medespeler te passen. Juskowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juskowiak geeft de bal voor. Hornschuh is nu in balbezit. Hornschuh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BurakFC 48%, FC Duże Siurki 52%.
BurakFC - FC Duże Siurki 2:1