Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Numan_cia biq
7b Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
13% Spel op eigen helft 87%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 19.9
uitstekend Schieten slecht
solide Passen slecht
solide Verdedigen slecht


2e minuut.
Grommes is nu in balbezit. Caicedo onderschept slim de pass. Caicedo speelt de bal door. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - biq 1:0

6e minuut.
Smolarski geeft een hoge lob. Akalin kopt de bal weg. Smolarski met een sublieme pass. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - biq 2:0

10e minuut.
Jäntsch rent richting de bal. Śmietana verovert de bal door een tackle van achteren. Śmietana geeft de bal voor. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek draait met de bal, schiet en ... Garrn bokst de bal weg. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - biq 3:0

12e minuut.
Preetz rent richting de bal. Preetz geeft een hoge lob. Inworp. Leśniewski met de inworp. Smolarski geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Śmietana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pilat bereikt de bal nog maar net als eerste. Tech legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pilat wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pilat kan niet meer verder spelen. Phương Long komt het veld opgelopen. Śmieszek neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - biq 4:0

20e minuut.
Phương Long rent richting de bal. Antonie rent richting de bal. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long draait met de bal, schiet en ... Garrn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap. Garrn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Preetz de bal. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - biq 5:0

22e minuut.
Śmietana speelt de bal door. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski probeert naar een medespeler te passen. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - biq 6:0

24e minuut.
Grommes is nu in balbezit. Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie passt de bal met de wreef. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski draait met de bal, schiet en ... Garrn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Pisot geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smolarski met de inworp. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski speelt de bal door. Śmieszek is nu in balbezit. Śmieszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - biq 7:0

31e minuut.
Väth rent richting de bal. Altınsöz onderschept slim de pass. Altınsöz speelt de bal door. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Śmietana geeft een hoge lob. Tech probeert de bal aan de voet te houden. Preetz is nu in balbezit. Leśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Phương Long heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Śmietana geeft een hoge lob. Śmieszek kopt de bal weg. Klungelig pakt Akalin de bal. Phương Long rent richting de bal. Phương Long haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Altınsöz met een snelle inworp. Smolarski speelt de bal door. Antonie probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Śmieszek de bal. Śmieszek draait met de bal, schiet en ... Garrn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek draait met de bal, schiet en ... Tech heeft problemen om de bal te vangen. Phương Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Leśniewski is nu in balbezit. Preetz verovert de bal door een tackle van achteren. Preetz probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Altınsöz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rempalski rent richting de bal. Rempalski geeft een hoge lob. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - biq 8:0

41e minuut.
Jäntsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long onderschept slim de pass. Phương Long speelt de bal door. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - biq 9:0

42e minuut.
Federmann speelt de bal door. Bismarck heeft problemen om de bal te vangen. Śmieszek onderschept slim de pass. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - biq 10:0

44e minuut.
Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Akalin is nu in balbezit. Śmieszek onderschept slim de pass. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - biq 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Numan_cia 9%, biq 91%.
Numan_cia - biq 11:0

47e minuut.
Klungelig pakt Smolarski de bal. Smolarski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Leśniewski de bal. Leśniewski draait met de bal, schiet en ... Garrn probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Akalin speelt de bal door. Preetz is nu in balbezit. Antonie verovert de bal door een tackle van achteren. Śmieszek is nu in balbezit. Śmieszek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Garrn probeert naar een medespeler te passen. Śmietana kopt de bal weg. Daar is Antonie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phương Long is nu in balbezit. Phương Long schiet op doel. Garrn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Phương Long neemt de hoekschop. Garrn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - biq 12:0

64e minuut.
Pisot is nu in balbezit. Leśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Preetz is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Leśniewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Caicedo is nu in balbezit. Caicedo met een sublieme pass. Śmietana speelt de bal door. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - biq 13:0

71e minuut.
Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek is nu in balbezit. Phương Long is nu in balbezit. Phương Long draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Smolarski onderschept slim de pass. Smolarski passt de bal met de wreef. Antonie speelt de bal door. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Garrn met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śmietana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Phương Long rent richting de bal. Phương Long draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Cimpl rent richting de bal. Cimpl geeft een lange en hoge pass. Śmietana kopt de bal weg. Phương Long is nu in balbezit. Phương Long draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Altınsöz geeft de bal voor. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Preetz rent richting de bal. Leśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - biq 14:0

79e minuut.
Antonie rent richting de bal. Antonie passt de bal zonder na te denken. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski schiet op doel. Garrn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - biq 15:0

81e minuut.
Smolarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarski geeft een lange en hoge pass. Daar is Akalin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śmieszek is nu in balbezit. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Akalin geeft de bal voor. Inworp. Phương Long met een snelle inworp. Daar is Śmietana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śmietana geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Altınsöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınsöz passt de bal zonder na te denken. Akalin rent richting de bal. Śmieszek verovert de bal door een tackle van achteren. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

89e minuut.
Caicedo is nu in balbezit. Caicedo probeert naar een medespeler te passen. Antonie met een sublieme pass. Phương Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long schiet op doel. De bal raakt de paal. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. Garrn probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Smolarski met een sublieme pass. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski passt de bal in één keer door. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - biq 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Numan_cia 17%, biq 83%.
Numan_cia - biq 16:0