Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biq Numan_cia
Normal Tactiek 7b
40% Balbezit 60%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
20.5 gemiddelde waardering 47.5
weak Schieten formidable
weak Passen solid
poor Verdedigen good


2e minuut.
Cvrček probeert naar een medespeler te passen. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski passt de bal in één keer door. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Phương Long is nu in balbezit. Phương Long schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Leśniewski passt de bal in één keer door. Antonie met een sublieme pass. Jegorov rent richting de bal. Jegorov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Phương Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long schiet op doel. Garrn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
biq - Numan_cia 0:1

11e minuut.
Neubeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubeck probeert naar een medespeler te passen. Phương Long rent richting de bal. Klungelig pakt Phương Long de bal. Phương Long haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biq - Numan_cia 0:2

13e minuut.
Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček probeert naar een medespeler te passen. Śmietana geeft een hoge lob. Jegorov krijgt zijn hoofd ertegen. Garrn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Jäntsch is nu in balbezit. Jäntsch passt de bal in één keer door. Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana geeft een hoge lob. Jegorov maakt een snoekduik en kopt de bal. Garrn bokst de bal weg.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śmietana met een snelle inworp. Phương Long rent richting de bal. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov schiet op doel. Garrn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

21e minuut.
Krzynówek probeert naar een medespeler te passen. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie met een sublieme pass. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biq - Numan_cia 0:3

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Leśniewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Antonie rent richting de bal. Antonie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Garrn speelt de bal door. Inworp. Cvrček met de inworp. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski schiet op doel. Garrn bokst de bal weg.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Väth stond buitenspel. Krzynówek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pfisterer kopt de bal weg. Cvrček geeft een lange en hoge pass. Jegorov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lagerfeld rent richting de bal. Cvrček verovert de bal door een tackle van achteren. Cvrček met een sublieme pass. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biq - Numan_cia 0:4

37e minuut.
Phương Long rent richting de bal. Phương Long passt de bal zonder na te denken. Jegorov rent richting de bal. Jegorov haalt uit met een fantastische trap. Preetz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Caicedo is nu in balbezit. Caicedo passt de bal in één keer door. Neubeck rent richting de bal. Jegorov onderschept slim de pass. Jegorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biq - Numan_cia 0:5

41e minuut.
Śmietana met de inworp. Phương Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biq - Numan_cia 0:6

45e minuut.
Caicedo passt de bal zonder na te denken. Antonie met een sublieme pass. Daar is Śmietana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phương Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biq 84%, Numan_cia 16%.
biq - Numan_cia 0:6

48e minuut.
Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček passt de bal in één keer door. Antonie met een sublieme pass. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Hergül met een sublieme pass. Cvrček rent richting de bal. Cvrček passt de bal met de wreef. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Krzynówek onderschept slim de pass. Krzynówek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pfisterer de bal. Phương Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Phương Long geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jegorov krijgt zijn hoofd ertegen. Garrn bokst de bal weg. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski draait met de bal, schiet en ... Garrn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
biq - Numan_cia 0:7

58e minuut.
Antonie is nu in balbezit. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie met een sublieme pass. Phương Long is nu in balbezit. Phương Long draait met de bal, schiet en ... Garrn bokst de bal weg. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
biq - Numan_cia 0:8

62e minuut.
Caicedo passt de bal met de wreef. Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie passt de bal zonder na te denken. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Garrn trapt de bal weg van het doel. Hergül kopt de bal weg. Daar is Antonie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jegorov rent richting de bal. Jegorov draait met de bal, schiet en ... Garrn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Krzynówek kopt de bal weg. Daar is Caicedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonie speelt de bal door. Daar is Phương Long, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phương Long draait met de bal, schiet en ... Garrn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
biq - Numan_cia 0:9

68e minuut.
Śmietana met de inworp. Grommes bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long verovert de bal door een tackle van achteren. Phương Long schiet op doel. Na een snelle pass probeert Preetz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Phương Long met de inworp. Śmietana rent richting de bal. Antonie speelt de bal door. Cvrček is nu in balbezit. Cvrček schiet op doel. Garrn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Neubeck geeft een lange en hoge pass. Rempalski kopt de bal weg. Klungelig pakt Tech de bal. Phương Long is nu in balbezit. Śmietana geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hergül met een snelle inworp. Śmietana met een sublieme pass. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Śmietana geeft een lange en hoge pass. Caicedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caicedo geeft de bal voor. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov haalt uit met een fantastische trap. Garrn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biq - Numan_cia 0:10

77e minuut.
Krzynówek rent richting de bal. Lagerfeld tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krzynówek raakt geblesseerd tijdens het duel. Rempalski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jegorov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Pfisterer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jegorov is nu in balbezit. Phương Long is nu in balbezit. Phương Long draait met de bal, schiet en ... Garrn maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Jegorov heeft problemen om de bal te vangen. Jegorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biq - Numan_cia 0:11

89e minuut.
Hergül geeft een hoge lob. Federmann probeert de bal aan de voet te houden. Antonie speelt de bal door. Klungelig pakt Leśniewski de bal. Leśniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biq - Numan_cia 0:12

90e minuut.
Väth heeft problemen om de bal te vangen. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski passt de bal zonder na te denken. Antonie is nu in balbezit. Antonie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
biq - Numan_cia 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biq 90%, Numan_cia 10%.
biq - Numan_cia 0:13