Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Paptamasi Olimpia FC Duże Siurki
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Rheinländer heeft problemen om de bal te vangen. von Hof bereikt de bal nog maar net als eerste. Rheinländer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rheinländer krijgt een gele kaart. von Hof wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. von Hof kan niet meer verder spelen. Book komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Dastan onderschept slim de pass. Juskowiak onderschept slim de pass. Juskowiak passt de bal in één keer door. Hornschuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornschuh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kalisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalisch haalt uit met een fantastische trap. Book bereikt de bal nog maar net als eerste. Book haalt uit met een fantastische trap. Unglück probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Paptamasi Olimpia - FC Duże Siurki 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Paptamasi Olimpia 48%, FC Duże Siurki 52%.
AS Paptamasi Olimpia - FC Duże Siurki 1:0

47e minuut.
Kästner speelt de bal door. Hornschuh heeft problemen om de bal te vangen. Regen bereikt de bal nog maar net als eerste. Regen draait met de bal, schiet en ... Gädicke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Paptamasi Olimpia - FC Duże Siurki 1:1

50e minuut.
Rucker kopt de bal weg. Kalisch is nu in balbezit. Kästner rent richting de bal. Kalisch verovert de bal door een tackle van achteren. Kalisch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Stadtfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornschuh begaat een overtreding. Stadtfeld is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zärban zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rheinländer heeft problemen om de bal te vangen. Kalisch is nu in balbezit. Kalisch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Rucker onderschept slim de pass. Rucker passt de bal met de wreef. Oly is nu in balbezit. Dastan rent richting de bal. Dastan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Paptamasi Olimpia 47%, FC Duże Siurki 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Paptamasi Olimpia - FC Duże Siurki 1:1