Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Duże Siurki AS Paptamasi Olimpia
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten hopeloos
zwak Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Otto geeft de bal voor. Amm rent richting de bal. Amm geeft een hoge lob. Kalisch rent richting de bal. Kalisch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rheinländer met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gander met een snelle inworp. von Hof geeft een lange en hoge pass. Russ rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kästner met een sublieme pass. Okun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okun passt de bal zonder na te denken. Hornschuh rent richting de bal. Hornschuh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Okun passt de bal zonder na te denken. Tibulski rent richting de bal. Tibulski geeft de bal voor. Hornschuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornschuh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Garrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastan verovert de bal door een tackle van achteren. Dastan probeert naar een medespeler te passen. Kalisch is nu in balbezit. Kalisch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Zärban verovert de bal door een tackle van achteren. Dastan is nu in balbezit. Dastan probeert naar een medespeler te passen. Kalisch is nu in balbezit. Kalisch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Duże Siurki - AS Paptamasi Olimpia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Duże Siurki 55%, AS Paptamasi Olimpia 45%.
FC Duże Siurki - AS Paptamasi Olimpia 0:1

51e minuut.
Zärban kan de bal niet met de borst controleren. Okun rent richting de bal. Okun passt de bal in één keer door. Hornschuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornschuh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kästner is nu in balbezit. Kästner geeft een hoge lob. Plaettner kopt de bal weg. Hornschuh is nu in balbezit. Hornschuh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Zärban de bal. Zärban passt de bal zonder na te denken. Garrison probeert de bal aan de voet te houden. Kalisch is nu in balbezit. Kalisch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Garrison onderschept slim de pass. Garrison probeert naar een medespeler te passen. Lamidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornschuh onderschept slim de pass. Hornschuh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Duże Siurki - AS Paptamasi Olimpia 1:1

87e minuut.
Dastan met een sublieme pass. Daar is Kalisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalisch passt de bal met de wreef. Dastan rent richting de bal. Dastan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Duże Siurki 41%, AS Paptamasi Olimpia 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Duże Siurki - AS Paptamasi Olimpia 1:1