Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Paptamasi Olimpia Numan_cia
Normal Tactiek 7b
40% Balbezit 60%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 50
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
15.8 gemiddelde waardering 46.8
unsatisfactory Schieten excellent
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antonie rent richting de bal. Antonie passt de bal met de wreef. Caicedo probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Gädicke met een sublieme pass. Otto is nu in balbezit. Smolarski onderschept slim de pass. Smolarski geeft de bal voor. Śmieszek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Paptamasi Olimpia - Numan_cia 0:1

11e minuut.
Antonie geeft een hoge lob. Śmieszek rent richting de bal. Stadtfeld legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Śmieszek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Śmieszek neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Smolarski rent richting de bal. Otto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smolarski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Altınsöz met een snel genomen vrije trap. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek draait met de bal, schiet en ... Gädicke probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Altınsöz met een sublieme pass. Antonie rent richting de bal. Antonie probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Śmieszek de bal. Śmieszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Paptamasi Olimpia - Numan_cia 0:2

15e minuut.
Smolarski geeft een hoge lob. Gädicke met een sublieme pass. Altınsöz kopt de bal weg. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pilat rent richting de bal. Pilat passt de bal in één keer door. Antonie probeert naar een medespeler te passen. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Paptamasi Olimpia - Numan_cia 0:3

18e minuut.
Daar is Antonie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonie speelt de bal door. Daar is Śmieszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śmieszek draait met de bal, schiet en ... Gädicke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Paptamasi Olimpia - Numan_cia 0:4

20e minuut.
Śmieszek is nu in balbezit. Antonie is nu in balbezit. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Paptamasi Olimpia - Numan_cia 0:5

20e minuut.
Kalisch speelt de bal door. Daar is Dastan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek onderschept slim de pass. Śmieszek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Inworp. Altınsöz met een snelle inworp. Smolarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarski geeft de bal voor. Śmieszek maakt een snoekduik en kopt de bal. Gädicke bokst de bal weg.

22e minuut.
Antonie is nu in balbezit. Pilat rent richting de bal. Pilat met een sublieme pass. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Rucker heeft problemen om de bal te vangen. Śmietana geeft de bal voor. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Paptamasi Olimpia - Numan_cia 0:6

27e minuut.
Antonie probeert naar een medespeler te passen. Pilat rent richting de bal. Pilat passt de bal in één keer door. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek draait met de bal, schiet en ... Gädicke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Daar is Otto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altınsöz geeft de bal voor. Lamidi verovert de bal door een tackle van achteren. Pilat is nu in balbezit. Pilat schiet op doel. Gädicke bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Zärban rent richting de bal. Antonie onderschept slim de pass. Antonie speelt de bal door. Śmieszek is nu in balbezit. Śmieszek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Smolarski onderschept slim de pass. Smolarski geeft de bal voor. Plaettner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Paptamasi Olimpia - Numan_cia 0:7

33e minuut.
Rempalski geeft een hoge lob. Daar is Stadtfeld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski schiet op doel. Gädicke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Paptamasi Olimpia - Numan_cia 0:8

35e minuut.
Antonie is nu in balbezit. Leśniewski rent richting de bal. Śmieszek is nu in balbezit. Śmieszek draait met de bal, schiet en ... Gädicke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Paptamasi Olimpia - Numan_cia 0:9

37e minuut.
Pilat verovert de bal door een tackle van achteren. Pilat passt de bal met de wreef. Śmieszek rent richting de bal. Antonie rent richting de bal. Antonie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Paptamasi Olimpia - Numan_cia 0:10

38e minuut.
Antonie probeert naar een medespeler te passen. Smolarski is nu in balbezit. Smolarski passt de bal met de wreef. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski schiet op doel. Gädicke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Zärban bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarski passt de bal in één keer door. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Smolarski met de inworp. Altınsöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınsöz geeft een lange en hoge pass. Śmieszek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dastan bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınsöz onderschept slim de pass. Altınsöz geeft de bal voor. Leśniewski kopt de bal weg. Leśniewski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Plaettner de bal. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski passt de bal zonder na te denken. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Antonie passt de bal met de wreef. Daar is Pilat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rucker rent richting de bal. Pilat onderschept slim de pass. Pilat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Paptamasi Olimpia - Numan_cia 0:11

45e minuut.
Pilat bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilat passt de bal zonder na te denken. Lamidi is nu in balbezit. Leśniewski onderschept slim de pass. Leśniewski draait met de bal, schiet en ... Gädicke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Paptamasi Olimpia - Numan_cia 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Paptamasi Olimpia 93%, Numan_cia 7%.
AS Paptamasi Olimpia - Numan_cia 0:12

47e minuut.
Daar is Śmieszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonie is nu in balbezit. Antonie passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Śmieszek de bal. Śmieszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Paptamasi Olimpia - Numan_cia 0:13

51e minuut.
Stadtfeld geeft een hoge lob. Zärban probeert de bal aan de voet te houden. Antonie speelt de bal door. Smolarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Paptamasi Olimpia - Numan_cia 0:14

55e minuut.
Klungelig pakt Gander de bal. Śmietana geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Leśniewski de bal. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Rucker is nu in balbezit. Śmietana onderschept slim de pass. Śmietana probeert naar een medespeler te passen. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Paptamasi Olimpia - Numan_cia 0:15

59e minuut.
Caicedo rent richting de bal. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Caicedo is nu in balbezit. Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Smolarski rent richting de bal. Smolarski speelt de bal door. Klungelig pakt Śmieszek de bal. Śmieszek schiet op doel. Stadtfeld probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Zärban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski geeft de bal voor. Pilat rent richting de bal. Pilat schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Altınsöz rent richting de bal. Altınsöz geeft een lange en hoge pass. Śmieszek is nu in balbezit. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Paptamasi Olimpia - Numan_cia 0:16

66e minuut.
Kalisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek verovert de bal door een tackle van achteren. Śmieszek passt de bal zonder na te denken. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski schiet op doel. Paal!

68e minuut.
Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana passt de bal in één keer door. Smolarski probeert naar een medespeler te passen. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski draait met de bal, schiet en ... Gädicke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Paptamasi Olimpia - Numan_cia 0:17

69e minuut.
Kalisch met een sublieme pass. Daar is Zärban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śmieszek verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Caicedo verovert de bal door een tackle van achteren. Caicedo passt de bal zonder na te denken. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Paptamasi Olimpia - Numan_cia 0:18

74e minuut.
Dastan met een sublieme pass. Kalisch heeft problemen om de bal te vangen. Śmieszek onderschept slim de pass. Śmieszek schiet op doel. Antonie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Altınsöz kopt de bal weg. Smolarski rent richting de bal. Smolarski passt de bal met de wreef. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pilat rent richting de bal. Pilat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Paptamasi Olimpia - Numan_cia 0:19

79e minuut.
Rucker bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilat verovert de bal door een tackle van achteren. Antonie met een sublieme pass. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Altınsöz kopt de bal weg. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski passt de bal met de wreef. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Paptamasi Olimpia - Numan_cia 0:20

83e minuut.
Altınsöz rent richting de bal. Altınsöz geeft de bal voor. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski draait met de bal, schiet en ... Gädicke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Paptamasi Olimpia - Numan_cia 0:21

84e minuut.
Kalisch passt de bal zonder na te denken. Plaettner rent richting de bal. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski geeft een lange en hoge pass. Pilat geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Altınsöz kopt de bal weg. Zärban heeft problemen om de bal te vangen. Smolarski verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Paptamasi Olimpia - Numan_cia 0:22

88e minuut.
Leśniewski schiet op doel. Stadtfeld probeert de bal aan de voet te houden. Smolarski geeft de bal voor. Śmieszek is nu in balbezit. Śmieszek draait met de bal, schiet en ... Gädicke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Plaettner is nu in balbezit. Smolarski verovert de bal door een tackle van achteren. Smolarski speelt de bal door. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Paptamasi Olimpia 91%, Numan_cia 9%.
AS Paptamasi Olimpia - Numan_cia 0:22