Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Dresden BurakFC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.6
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Babb onderschept slim de pass. Babb geeft een lange en hoge pass. Lehmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Teetzen verovert de bal door een tackle van achteren. Teetzen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Dresden - BurakFC 0:1

13e minuut.
Burgsmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgsmüller met een sublieme pass. Plagemann rent richting de bal. Plagemann haalt uit met een fantastische trap. Preuße probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Conrads kopt de bal weg. Pachner heeft problemen om de bal te vangen. Plagemann verovert de bal door een tackle van achteren. Plagemann draait met de bal, schiet en ... Preuße probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Zenger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Plagemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Garhammer rent richting de bal. Plagemann onderschept slim de pass. Burgsmüller rent richting de bal. Burgsmüller schiet op doel. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Ewert bereikt de bal nog maar net als eerste. Meichelbeck rent richting de bal. Meichelbeck passt de bal zonder na te denken. Teetzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Teetzen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ewert passt de bal met de wreef. Babb met een sublieme pass. Snehotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Teetzen onderschept slim de pass. Teetzen draait met de bal, schiet en ... Brecht probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
von Pechstein met een sublieme pass. Plagemann heeft problemen om de bal te vangen. Aimann rent richting de bal. Plagemann rent richting de bal. Plagemann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Dresden 50%, BurakFC 50%.
Dynamo Dresden - BurakFC 0:1

51e minuut.
Snehotte geeft de bal voor. Inworp. Metzelder met de inworp. Meichelbeck rent richting de bal. Meichelbeck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Thiemann geeft de bal voor. Garhammer is nu in balbezit. Plagemann onderschept slim de pass. Burgsmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgsmüller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Metzelder bereikt de bal nog maar net als eerste. Metzelder geeft een lange en hoge pass. Snehotte heeft problemen om de bal te vangen. Teetzen rent richting de bal. Teetzen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Dresden 43%, BurakFC 57%.
Dynamo Dresden - BurakFC 0:1