Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paar dwk5
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


25e minuut.
Emmerich speelt de bal door. Blum rent richting de bal. Blum passt de bal zonder na te denken. Freier bereikt de bal nog maar net als eerste. Freier schiet op doel. Palarz bokst de bal weg.

42e minuut.
Nikulski passt de bal zonder na te denken. Paland is nu in balbezit. Paland speelt de bal door. Ulmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmer schiet op doel. Längengrad bokst de bal weg. Technok speelt de bal door. Daar is Below, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paland bereikt de bal nog maar net als eerste. Paland schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paar 46%, dwk5 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paar - dwk5 0:0

47e minuut.
Rothenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Rothenbach geeft een lange en hoge pass. Daar is Emmerich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paland bereikt de bal nog maar net als eerste. Paland draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Below rent richting de bal. Below passt de bal zonder na te denken. Blum controleert de bal met de borst. Freier is nu in balbezit. Freier schiet op doel. Palarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Stanke raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mickel komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Below bereikt de bal nog maar net als eerste. Hochstätter rent richting de bal. Rothenbach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rothenbach krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Emmerich rent richting de bal. Emmerich geeft de bal voor. Echter bereikt de bal nog maar net als eerste. Freier verovert de bal door een tackle van achteren. Freier schiet op doel. Palarz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paar 48%, dwk5 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paar - dwk5 0:0