Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biq FC Duże Siurki
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Pfisterer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tibulski met een snelle inworp. Regen rent richting de bal. Regen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Neubeck rent richting de bal. Okun verovert de bal door een tackle van achteren. Okun passt de bal in één keer door. Hornschuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornschuh draait met de bal, schiet en ... Garrn bokst de bal weg.

29e minuut.
Lagerfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Regen verovert de bal door een tackle van achteren. Regen speelt de bal door. Klungelig pakt Hornschuh de bal. Hornschuh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lagerfeld is nu in balbezit. Neubeck rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Regen. Regen krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Väth geeft een hoge lob. Grommes controleert de bal met de borst. Regen bereikt de bal nog maar net als eerste. Grommes verovert de bal door een tackle van achteren. Grommes geeft een hoge lob. Mauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Väth is nu in balbezit. Väth geeft een hoge lob. Rheinländer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bismarck verovert de bal door een tackle van achteren. Bismarck draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Unglück kopt de bal weg. Neubeck is nu in balbezit. Neubeck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biq 44%, FC Duże Siurki 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
biq - FC Duże Siurki 0:0

48e minuut.
Regen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roddeck komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Tech met een sublieme pass. Bismarck rent richting de bal. Rheinländer begaat een overtreding. Rheinländer krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Okun probeert naar een medespeler te passen. Federmann rent richting de bal. Federmann passt de bal zonder na te denken. Bismarck rent richting de bal. Bismarck draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Väth bereikt de bal nog maar net als eerste. Väth haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Federmann geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Väth de bal onder controle te krijgen. Russ is nu in balbezit. Bismarck verovert de bal door een tackle van achteren. Bismarck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Roddeck passt de bal zonder na te denken. Lagerfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagerfeld speelt de bal door. Bismarck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bismarck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biq 51%, FC Duże Siurki 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
biq - FC Duże Siurki 0:0