Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Numan_cia BurakFC
7b Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
36 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
46.1 gemiddelde waardering 18
uitstekend Schieten slecht
goed Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Caicedo passt de bal met de wreef. Antonie rent richting de bal. Pässler rent richting de bal. Antonie verovert de bal door een tackle van achteren. Antonie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - BurakFC 1:0

3e minuut.
Rožek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rožek probeert naar een medespeler te passen. Antonie probeert naar een medespeler te passen. Phương Long rent richting de bal. Phương Long draait met de bal, schiet en ... Zenger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski draait met de bal, schiet en ... Zenger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - BurakFC 2:0

10e minuut.
Rempalski geeft een lange en hoge pass. Smolarski is nu in balbezit. Smolarski probeert naar een medespeler te passen. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Solík verovert de bal door een tackle van achteren. Solík passt de bal in één keer door. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. Preuße probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zenger bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - BurakFC 3:0

19e minuut.
Caicedo probeert naar een medespeler te passen. Aimann rent richting de bal. Śmietana verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Rožek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rožek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - BurakFC 4:0

23e minuut.
Preuße onderschept slim de pass. Phương Long onderschept slim de pass. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - BurakFC 5:0

25e minuut.
Garhammer geeft de bal voor. Inworp. Rožek met een snelle inworp. Phương Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Smolarski kopt de bal weg. Preuße heeft problemen om de bal te vangen. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - BurakFC 6:0

29e minuut.
Garhammer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śmietana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rožek rent richting de bal. Rožek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Hergül kopt de bal weg. Smolarski rent richting de bal. Smolarski speelt de bal door. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - BurakFC 7:0

31e minuut.
Leśniewski onderschept slim de pass. Antonie is nu in balbezit. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. Zenger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - BurakFC 8:0

33e minuut.
Antonie rent richting de bal. Antonie met een sublieme pass. Phương Long rent richting de bal. Phương Long draait met de bal, schiet en ... Zenger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - BurakFC 9:0

34e minuut.
Rožek met een sublieme pass. Śmietana rent richting de bal. Śmietana probeert naar een medespeler te passen. Phương Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Antonie onderschept slim de pass. Antonie geeft een hoge lob. Phương Long is nu in balbezit. Phương Long schiet op doel. Zenger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Smolarski passt de bal zonder na te denken. Leśniewski rent richting de bal. Preuße begaat een overtreding. Leśniewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Smolarski wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Smolarski is nu in balbezit. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski passt de bal in één keer door. Phương Long is nu in balbezit. Phương Long haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Numan_cia 22%, BurakFC 78%.
Numan_cia - BurakFC 9:0

46e minuut.
Leśniewski onderschept slim de pass. Leśniewski probeert naar een medespeler te passen. Smolarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarski geeft een hoge lob. Phương Long springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Śmietana is nu in balbezit. Śmietana geeft de bal voor. Klungelig pakt Preuße de bal. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski schiet op doel. Zenger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - BurakFC 10:0

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zenger trapt de bal weg. Śmietana kopt de bal weg. Rožek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rožek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hergül met de inworp. Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana geeft de bal voor. Phương Long springt en kopt de bal. Zenger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Antonie passt de bal zonder na te denken. Phương Long is nu in balbezit. Daar is Phương Long, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski draait met de bal, schiet en ... Zenger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - BurakFC 11:0

65e minuut.
Caicedo passt de bal zonder na te denken. Phương Long rent richting de bal. Phương Long heeft problemen om de bal te vangen. Phương Long schiet op doel. Zenger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - BurakFC 12:0

75e minuut.
Antonie is nu in balbezit. Antonie met een sublieme pass. Phương Long is nu in balbezit. Phương Long schiet op doel. Zenger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - BurakFC 13:0

76e minuut.
Smolarski passt de bal in één keer door. Phương Long rent richting de bal. Antonie met een sublieme pass. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Garhammer rent richting de bal. Garhammer geeft een hoge lob. Phương Long is nu in balbezit. Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie draait met de bal, schiet en ... Zenger bokst de bal weg. Phương Long is nu in balbezit. Phương Long schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - BurakFC 14:0

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Caicedo de bal onder controle te krijgen. Smolarski rent richting de bal. Antonie heeft problemen om de bal te vangen. Smolarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarski geeft een lange en hoge pass. Paal! Phương Long is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - BurakFC 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Numan_cia 28%, BurakFC 72%.
Numan_cia - BurakFC 15:0