Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BurakFC Numan_cia
Normal Tactiek 7b
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 46.9
poor Schieten formidable
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Preuße geeft een lange en hoge pass. Inworp. Leśniewski met de inworp. Cvrček is nu in balbezit. Cvrček schiet op doel. Zenger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Daar is Pässler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phương Long rent richting de bal. Śmietana is nu in balbezit. Phương Long is nu in balbezit. Phương Long geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
BurakFC - Numan_cia 0:1

5e minuut.
Klungelig pakt Jegorov de bal. Jegorov haalt uit met een fantastische trap. Daar is Pässler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phương Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BurakFC - Numan_cia 0:2

9e minuut.
Krzynówek passt de bal met de wreef. Antonie geeft de bal voor. Daar is Preuße, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BurakFC - Numan_cia 0:3

12e minuut.
Krzynówek passt de bal zonder na te denken. Antonie probeert naar een medespeler te passen. Phương Long is nu in balbezit. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garhammer geeft een lange en hoge pass. Śmietana geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Antonie met een sublieme pass. Daar is Leśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniewski probeert naar een medespeler te passen. Phương Long is nu in balbezit. Phương Long draait met de bal, schiet en ... Zenger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Leśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Jegorov is nu in balbezit. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BurakFC - Numan_cia 0:4

21e minuut.
Klungelig pakt Phương Long de bal. Pässler rent richting de bal. Antonie probeert naar een medespeler te passen. Phương Long probeert de bal met de borst te controleren. Phương Long haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Garhammer geeft de bal voor. Inworp. Leśniewski met een snelle inworp. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Antonie verovert de bal door een tackle van achteren. Antonie met een sublieme pass. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Antonie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leśniewski rent richting de bal. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov draait met de bal, schiet en ... Zenger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BurakFC - Numan_cia 0:5

29e minuut.
Krzynówek geeft een hoge lob. Leśniewski kopt de bal weg. Antonie speelt de bal door. Jegorov probeert de bal met de borst te controleren. Jegorov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pachner rent richting de bal. Cvrček onderschept slim de pass. Cvrček speelt de bal door. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zenger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Preuße met een harde bal richting middenveld. Inworp. Cvrček met een snelle inworp. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Zenger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Jegorov de bal. Jegorov schiet op doel. Garhammer probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BurakFC - Numan_cia 0:6

38e minuut.
Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček is nu in balbezit. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BurakFC - Numan_cia 0:7

39e minuut.
Jegorov onderschept slim de pass. Jegorov speelt de bal door. Krzynówek geeft een hoge lob. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BurakFC - Numan_cia 0:8

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Cvrček de bal onder controle te krijgen. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov geeft de bal voor. Phương Long is nu in balbezit. Phương Long draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BurakFC 84%, Numan_cia 16%.
BurakFC - Numan_cia 0:8

48e minuut.
Krzynówek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzynówek geeft een hoge lob. Jegorov kopt de bal weg. Phương Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long draait met de bal, schiet en ... Zenger bokst de bal weg. Phương Long rent richting de bal. Phương Long draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BurakFC - Numan_cia 0:9

52e minuut.
Rempalski geeft een lange en hoge pass. Krzynówek rent richting de bal. Krzynówek geeft een hoge lob. Phương Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BurakFC - Numan_cia 0:10

55e minuut.
Inworp. Hergül met een snelle inworp. Rempalski rent richting de bal. Rempalski geeft een lange en hoge pass. Leśniewski krijgt zijn hoofd ertegen. Zenger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Zenger trapt de bal weg. Hergül kopt de bal weg. Phương Long is nu in balbezit. Phương Long haalt uit met een fantastische trap. Zenger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BurakFC - Numan_cia 0:11

59e minuut.
Pässler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pässler probeert naar een medespeler te passen. Cvrček met een sublieme pass. Leśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Leśniewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Antonie schiet op doel. Babb speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Phương Long de bal onder controle te krijgen. Antonie is nu in balbezit. Antonie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Śmietana geeft een lange en hoge pass. Babb heeft problemen om de bal te vangen. Jegorov is nu in balbezit. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BurakFC - Numan_cia 0:12

70e minuut.
Cvrček is nu in balbezit. Cvrček passt de bal zonder na te denken. Jegorov rent richting de bal. Jegorov draait met de bal, schiet en ... Zenger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BurakFC - Numan_cia 0:13

71e minuut.
Cvrček passt de bal in één keer door. Jegorov rent richting de bal. Garhammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov verovert de bal door een tackle van achteren. Jegorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BurakFC - Numan_cia 0:14

73e minuut.
Śmietana speelt de bal door. Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie probeert naar een medespeler te passen. Jegorov rent richting de bal. Jegorov schiet op doel. Zenger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Jegorov is nu in balbezit. Leśniewski is nu in balbezit. Jegorov is nu in balbezit. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Daar is Antonie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonie met een sublieme pass. Phương Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long haalt uit met een fantastische trap. Garhammer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zenger bokst de bal weg. Klungelig pakt Preuße de bal. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BurakFC - Numan_cia 0:15

79e minuut.
Klungelig pakt Antonie de bal. Antonie met een sublieme pass. Phương Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov rent richting de bal. Jegorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BurakFC - Numan_cia 0:16

85e minuut.
Caicedo is nu in balbezit. Antonie is nu in balbezit. Antonie met een sublieme pass. Phương Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Jegorov heeft problemen om de bal te vangen. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček passt de bal zonder na te denken. Jegorov rent richting de bal. Jegorov schiet op doel. Zenger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Phương Long rent richting de bal. Phương Long haalt uit met een fantastische trap. Zenger bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BurakFC 81%, Numan_cia 19%.
BurakFC - Numan_cia 0:16