Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dwk5 biq
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 21.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Pfisterer geeft de bal voor. Federmann kopt de bal weg. Klungelig pakt Echter de bal. Bismarck is nu in balbezit. Bismarck schiet op doel. Palarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Väth passt de bal in één keer door. Federmann rent richting de bal. Federmann passt de bal in één keer door. Bismarck rent richting de bal. Bismarck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dwk5 - biq 0:1

21e minuut.
Palarz trapt de bal weg van het doel. Grommes bereikt de bal nog maar net als eerste. Grommes met een sublieme pass. Bismarck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bismarck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Grommes rent richting de bal. Paland verovert de bal door een tackle van achteren. Paland passt de bal met de wreef. Ulmer controleert de bal met de borst. Ulmer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dwk5 - biq 1:1

31e minuut.
Stanke rent richting de bal. Stanke geeft een hoge lob. Neubeck kopt de bal weg. Federmann is nu in balbezit. Federmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dwk5 - biq 1:2

37e minuut.
Daar is Below, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neubeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Below onderschept slim de pass. Ulmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmer schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dwk5 52%, biq 48%.
dwk5 - biq 1:2

52e minuut.
Bismarck is nu in balbezit. Bismarck geeft de bal voor. Below kopt de bal weg. Grommes rent richting de bal. Grommes geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Fanselow rent richting de bal. Fanselow geeft de bal voor. Inworp. Jäntsch met de inworp. Federmann geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Federmann kopt de bal weg. Echter heeft problemen om de bal te vangen. Echter speelt de bal door. Väth is nu in balbezit. Väth haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dwk5 56%, biq 44%.
dwk5 - biq 1:2