Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Duże Siurki Paar
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Rheinländer is nu in balbezit. Emmerich onderschept slim de pass. Kästner begaat een overtreding. Kästner krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Regen bereikt de bal nog maar net als eerste. Emmerich verovert de bal door een tackle van achteren. Kästner met een sublieme pass. Hornschuh rent richting de bal. Hornschuh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Zink verovert de bal door een tackle van achteren. Kästner verovert de bal door een tackle van achteren. Kästner probeert naar een medespeler te passen. Regen heeft problemen om de bal te vangen. Regen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Längengrad trapt de bal weg. Blum kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kästner. Blum wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Duże Siurki 50%, Paar 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Duże Siurki - Paar 0:0

65e minuut.
Freier rent richting de bal. Rheinländer is nu in balbezit. Freier verovert de bal door een tackle van achteren. Freier schiet op doel. Mauer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Duże Siurki - Paar 0:1

88e minuut.
Skoumal kopt de bal weg. Palm rent richting de bal. Garrison begaat een overtreding. Garrison krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Emmerich passt de bal zonder na te denken. Kästner rent richting de bal. Kästner passt de bal met de wreef. Hornschuh rent richting de bal. Hornschuh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Duże Siurki 49%, Paar 51%.
FC Duże Siurki - Paar 0:1