Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dwk5 Numan_cia
Normal Tactiek 7b
42% Balbezit 58%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 46.5
slecht Schieten formidabel
slecht Passen solide
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Klungelig pakt Jegorov de bal. Kozalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozalak passt de bal met de wreef. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Antonie passt de bal in één keer door. Cvrček heeft problemen om de bal te vangen. Cvrček passt de bal met de wreef. Daar is Jegorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jegorov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Palarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabritz rent richting de bal. Jegorov onderschept slim de pass. Jegorov haalt uit met een fantastische trap. Palarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dwk5 - Numan_cia 0:1

6e minuut.
Kozalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozalak passt de bal zonder na te denken. Cvrček rent richting de bal. Cvrček haalt uit met een fantastische trap. Palarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dwk5 - Numan_cia 0:2

11e minuut.
Caicedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Antonie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonie met een sublieme pass. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dwk5 - Numan_cia 0:3

14e minuut.
Below bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov onderschept slim de pass. Jegorov passt de bal met de wreef. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dwk5 - Numan_cia 0:4

16e minuut.
Leśniewski passt de bal met de wreef. Antonie is nu in balbezit. Below rent richting de bal. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kozalak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Solík komt het veld opgelopen. Palarz trapt de bal weg van het doel. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
dwk5 - Numan_cia 0:5

22e minuut.
Śmietana speelt de bal door. Daar is Jegorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvrček is nu in balbezit. Cvrček schiet op doel. Palarz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rempalski geeft de bal voor. Below heeft problemen om de bal te vangen. Cvrček rent richting de bal. Jegorov rent richting de bal. Jegorov schiet op doel. Palarz bokst de bal weg.

27e minuut.
Palarz probeert naar een medespeler te passen. Hergül kopt de bal weg. Echter probeert de bal met de borst te controleren. Cvrček is nu in balbezit. Cvrček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Jegorov haalt uit met een fantastische trap. Solík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antonie rent richting de bal. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
dwk5 - Numan_cia 0:6

38e minuut.
Antonie met een sublieme pass. Daar is Leśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniewski passt de bal in één keer door. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dwk5 - Numan_cia 0:7

40e minuut.
Solík is nu in balbezit. Solík passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fabritz de bal. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Echter de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cvrček neemt de hoekschop. Leśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Antonie speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Cvrček de bal onder controle te krijgen. Caicedo is nu in balbezit. Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fabritz heeft problemen om de bal te vangen. Jegorov rent richting de bal. Jegorov schiet op doel. Palarz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Echter de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
dwk5 - Numan_cia 0:8

44e minuut.
Fabritz geeft de bal voor. Inworp. Leśniewski met een snelle inworp. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Śmietana is nu in balbezit. Śmietana passt de bal zonder na te denken. Leśniewski is nu in balbezit. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dwk5 - Numan_cia 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dwk5 89%, Numan_cia 11%.
dwk5 - Numan_cia 0:9

47e minuut.
Palarz trapt de bal weg. Krzynówek kopt de bal weg. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
dwk5 - Numan_cia 0:10

51e minuut.
Antonie onderschept slim de pass. Antonie probeert naar een medespeler te passen. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski passt de bal zonder na te denken. Jegorov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dwk5 - Numan_cia 0:11

54e minuut.
Daar is Below, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rempalski rent richting de bal. Rempalski geeft een hoge lob. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leśniewski geeft een lange en hoge pass. Cvrček maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dwk5 - Numan_cia 0:12

57e minuut.
Cvrček probeert naar een medespeler te passen. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov haalt uit met een fantastische trap. Fabritz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dwk5 - Numan_cia 0:13

59e minuut.
Echter geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cvrček met een snelle inworp. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Rothenbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hergül verovert de bal door een tackle van achteren. Hergül geeft een lange en hoge pass. Cvrček maakt een snoekduik en kopt de bal. Palarz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Palarz met een sublieme pass. Hergül kopt de bal weg. Klungelig pakt Antonie de bal. Antonie speelt de bal door. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Śmietana geeft de bal voor. Stanke probeert de bal aan de voet te houden. Antonie kopt de bal weg. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. Palarz bokst de bal weg. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Śmietana met een snelle inworp. Caicedo geeft een lange en hoge pass. Jegorov rent richting de bal. Jegorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dwk5 - Numan_cia 0:14

67e minuut.
Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Echter. Jegorov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Solík met een snel genomen vrije trap. Cvrček maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Solík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski draait met de bal, schiet en ... Echter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dwk5 - Numan_cia 0:15

77e minuut.
Ulmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmer speelt de bal door. Cvrček is nu in balbezit. Cvrček geeft een lange en hoge pass. Fabritz heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Rempalski passt de bal in één keer door. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček speelt de bal door. Jegorov rent richting de bal. Jegorov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Palarz trapt de bal weg van het doel. Śmietana is nu in balbezit. Śmietana speelt de bal door. Cvrček is nu in balbezit. Cvrček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Hergül kopt de bal weg. Klungelig pakt Cvrček de bal. Jegorov rent richting de bal. Jegorov haalt uit met een fantastische trap. Palarz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Jegorov rent richting de bal. Jegorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dwk5 - Numan_cia 0:16

87e minuut.
Jecht geeft een lange en hoge pass. Caicedo geeft een lange en hoge pass. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. Palarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Stanke geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śmietana met een snelle inworp. Cvrček is nu in balbezit. Cvrček haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Antonie probeert naar een medespeler te passen. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fabritz de bal onder controle te krijgen. Palarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dwk5 - Numan_cia 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dwk5 90%, Numan_cia 10%.
dwk5 - Numan_cia 0:17