Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Numan_cia dwk5
7b Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
12% Spel op eigen helft 88%
49 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 17.5
formidable Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Palarz met een harde bal richting middenveld. Krzynówek kopt de bal weg. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana geeft de bal voor. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. Palarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - dwk5 1:0

6e minuut.
Śmietana is nu in balbezit. Śmietana passt de bal met de wreef. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski draait met de bal, schiet en ... Palarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - dwk5 2:0

8e minuut.
Inworp. Hergül zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Śmietana rent richting de bal. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - dwk5 3:0

10e minuut.
Hergül probeert de bal met de borst te controleren. Hergül geeft een lange en hoge pass. Fabritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov verovert de bal door een tackle van achteren. Jegorov haalt uit met een fantastische trap. Palarz bokst de bal weg.

12e minuut.
Eőry met een sublieme pass. Fabritz is nu in balbezit. Jegorov onderschept slim de pass. Jegorov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - dwk5 4:0

14e minuut.
Stanke geeft een hoge lob. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov passt de bal in één keer door. Cvrček heeft problemen om de bal te vangen. Cvrček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Śmietana geeft een lange en hoge pass. Jegorov kopt de bal weg. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski schiet op doel. Palarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - dwk5 5:0

17e minuut.
Krzynówek is nu in balbezit. Krzynówek geeft de bal voor. Daar is Stanke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvrček rent richting de bal. Cvrček draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Below bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček verovert de bal door een tackle van achteren. Cvrček geeft een lange en hoge pass. Jegorov maakt een snoekduik en kopt de bal. Palarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - dwk5 6:0

20e minuut.
Below rent richting de bal. Cvrček verovert de bal door een tackle van achteren. Antonie speelt de bal door. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - dwk5 7:0

22e minuut.
Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana passt de bal met de wreef. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. Palarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - dwk5 8:0

24e minuut.
Caicedo is nu in balbezit. Rempalski speelt de bal door. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. Palarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - dwk5 9:0

25e minuut.
Eőry probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Echter de bal. Śmietana is nu in balbezit. Śmietana haalt uit met een fantastische trap. Palarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - dwk5 10:0

27e minuut.
Klungelig pakt Eőry de bal. Eőry speelt de bal door. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov haalt uit met een fantastische trap. Palarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - dwk5 11:0

29e minuut.
Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana geeft een hoge lob. Antonie heeft problemen om de bal te vangen. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Below verovert de bal door een tackle van achteren. Jegorov verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seyfert. Jegorov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Antonie komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Śmietana geeft een hoge lob. Eőry probeert naar een medespeler te passen. Jegorov heeft problemen om de bal te vangen. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - dwk5 12:0

37e minuut.
Echter geeft een lange en hoge pass. Hergül geeft een lange en hoge pass. Daar is Fabritz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - dwk5 13:0

39e minuut.
Daar is Echter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cvrček neemt de hoekschop. Leśniewski krijgt zijn hoofd ertegen. Palarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Hergül geeft de bal voor. Antonie kopt de bal weg. Cvrček is nu in balbezit. Cvrček draait met de bal, schiet en ... Palarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - dwk5 14:0

42e minuut.
Daar is Ulmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulmer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jecht de bal. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - dwk5 15:0

44e minuut.
Antonie rent richting de bal. Śmietana rent richting de bal. Antonie met een sublieme pass. Jegorov rent richting de bal. Jegorov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - dwk5 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Numan_cia 12%, dwk5 88%.
Numan_cia - dwk5 16:0

47e minuut.
Krzynówek rent richting de bal. Krzynówek geeft een hoge lob. Leśniewski kopt de bal weg. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov schiet op doel. Palarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Jecht speelt de bal door. Inworp. Eőry met een snelle inworp. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Jecht met de inworp. Nikulski kan de bal niet met de borst controleren. Eőry maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Eőry naar de kleedkamers voor een vroege douche.

54e minuut.
Nikulski rent richting de bal. Nikulski passt de bal met de wreef. Krzynówek onderschept slim de pass. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. Palarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - dwk5 17:0

55e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Palarz niet meer kan verder spelen. Schafböck komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Cvrček kopt de bal weg. Antonie rent richting de bal. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov draait met de bal, schiet en ... Schafböck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Caicedo probeert naar een medespeler te passen. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski passt de bal in één keer door. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov draait met de bal, schiet en ... Schafböck bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Krzynówek passt de bal zonder na te denken. Antonie rent richting de bal. Antonie speelt de bal door. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schafböck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Leśniewski rent richting de bal. Jecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Jecht passt de bal zonder na te denken. Antonie is nu in balbezit. Antonie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - dwk5 18:0

64e minuut.
Caicedo rent richting de bal. Caicedo probeert naar een medespeler te passen. Antonie speelt de bal door. Jegorov rent richting de bal. Jegorov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski geeft de bal voor. Below kan de bal niet met de borst controleren. Jegorov rent richting de bal. Jegorov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Below speelt de bal door. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček geeft een hoge lob. Daar is Fabritz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Jegorov rent richting de bal. Jegorov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
Fabritz geeft de bal voor. Hergül kopt de bal weg. Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana geeft een lange en hoge pass. Jegorov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - dwk5 19:0

74e minuut.
Leśniewski passt de bal in één keer door. Caicedo rent richting de bal. Caicedo geeft een lange en hoge pass. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hergül geeft een hoge lob. Antonie kopt de bal weg. Daar is Leśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. Schafböck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - dwk5 20:0

77e minuut.
Cvrček rent richting de bal. Cvrček passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Leśniewski de bal. Leśniewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Cvrček rent richting de bal. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov passt de bal zonder na te denken. Cvrček is nu in balbezit. Cvrček draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Śmietana passt de bal met de wreef. Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov rent richting de bal. Jegorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - dwk5 21:0

82e minuut.
Krzynówek verovert de bal door een tackle van achteren. Krzynówek geeft de bal voor. Echter is nu in balbezit. Jegorov onderschept slim de pass. Jegorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - dwk5 22:0

82e minuut.
Paland probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Echter de bal. Echter passt de bal in één keer door. Cvrček is nu in balbezit. Cvrček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - dwk5 23:0

88e minuut.
Schafböck trapt de bal weg. Rothenbach rent richting de bal. Hergül onderschept slim de pass. Klungelig pakt Hergül de bal. Hergül geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - dwk5 24:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Numan_cia 13%, dwk5 87%.
Numan_cia - dwk5 24:0