Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Paptamasi Olimpia biq
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 19.8
hopeloos Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Väth controleert de bal met de borst. Gander rent richting de bal. Gander geeft een hoge lob. Kalisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalisch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Lagerfeld speelt de bal door. Väth heeft problemen om de bal te vangen. Amm probeert naar een medespeler te passen. Kalisch rent richting de bal. Kalisch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Lagerfeld geeft een lange en hoge pass. Gander bereikt de bal nog maar net als eerste. Väth begaat een overtreding. Väth krijgt een gele kaart. Gander is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amm met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Preetz de bal. Kalisch rent richting de bal. Kalisch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kalisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastan verovert de bal door een tackle van achteren. Kalisch rent richting de bal. Kalisch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Zärban is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jäntsch. Zärban is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zärban zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kalisch rent richting de bal. Preetz rent richting de bal. Kalisch verovert de bal door een tackle van achteren. Kalisch haalt uit met een fantastische trap. Garrn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Gander geeft de bal voor. Inworp. Lagerfeld zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Väth heeft problemen om de bal te vangen. Väth geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Akalin is nu in balbezit. Neubeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubeck probeert naar een medespeler te passen. Federmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Federmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Paptamasi Olimpia - biq 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Paptamasi Olimpia 46%, biq 54%.
AS Paptamasi Olimpia - biq 0:1

59e minuut.
Neubeck is nu in balbezit. Federmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Federmann passt de bal zonder na te denken. Bismarck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bismarck schiet op doel. Gädicke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Jäntsch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ahrweiler komt het veld opgelopen.

71e minuut.
von Hof probeert naar een medespeler te passen. Amm speelt de bal door. Kalisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastan is nu in balbezit. Dastan schiet op doel. Garrn bokst de bal weg.

89e minuut.
Ahrweiler rent richting de bal. Ahrweiler probeert naar een medespeler te passen. Bismarck is nu in balbezit. Federmann is nu in balbezit. Federmann draait met de bal, schiet en ... Gädicke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Paptamasi Olimpia 47%, biq 53%.
AS Paptamasi Olimpia - biq 0:1
biq