Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paar BurakFC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Pachner met de inworp. Babb bereikt de bal nog maar net als eerste. Blum verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Blum de bal. Blum haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Aimann rent richting de bal. Aimann probeert naar een medespeler te passen. Pässler met een sublieme pass. Teetzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Teetzen haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Pässler rent richting de bal. Pässler geeft een lange en hoge pass. Herrmann rent richting de bal. Teetzen verovert de bal door een tackle van achteren. Teetzen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Rufflar rent richting de bal. Rufflar geeft de bal voor. Meichelbeck kopt de bal weg. Teetzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Teetzen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Babb is nu in balbezit. Babb passt de bal zonder na te denken. Pachner met een sublieme pass. Teetzen rent richting de bal. Teetzen schiet op doel. Längengrad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Babb probeert de bal aan de voet te houden. Blum rent richting de bal. Blum met een sublieme pass. Freier rent richting de bal. Freier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Paar - BurakFC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paar 63%, BurakFC 37%.
Paar - BurakFC 1:0

48e minuut.
Aimann speelt de bal door. Hochstätter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hochstätter passt de bal met de wreef. Blum is nu in balbezit. Blum draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Rufflar geeft de bal voor. Babb bereikt de bal nog maar net als eerste. Teetzen rent richting de bal. Teetzen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Emmerich de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Aimann heeft problemen om de bal te vangen. Palm kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Garhammer de bal onder controle te krijgen. Freier is nu in balbezit. Freier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pässler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pässler passt de bal zonder na te denken. Babb geeft de bal voor. Teetzen is nu in balbezit. Teetzen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Hochstätter onderschept slim de pass. Hochstätter geeft een lange en hoge pass. Preuße bereikt de bal nog maar net als eerste. Freier verovert de bal door een tackle van achteren. Freier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paar - BurakFC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paar 54%, BurakFC 46%.
Paar - BurakFC 2:0