Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Numan_cia FC Duże Siurki
7b Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
10% Spel op eigen helft 90%
51 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 19.2
formidabel Schieten slecht
solide Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Cvrček heeft problemen om de bal te vangen. Cvrček passt de bal met de wreef. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - FC Duże Siurki 1:0

6e minuut.
Eőry geeft een lange en hoge pass. Daar is Unglück, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - FC Duże Siurki 2:0

7e minuut.
Rempalski geeft een hoge lob. Unglück is nu in balbezit. Leśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. Mauer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - FC Duże Siurki 3:0

11e minuut.
Klungelig pakt Rheinländer de bal. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski geeft een hoge lob. Antonie heeft problemen om de bal te vangen. Antonie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Śmietana met de inworp. Klungelig pakt Cvrček de bal. Cvrček passt de bal in één keer door. Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana geeft een lange en hoge pass. Mauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Klungelig pakt Eőry de bal. Rheinländer bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzynówek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzynówek geeft een hoge lob. Jegorov maakt een snoekduik en kopt de bal. Mauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Kästner met een sublieme pass. Krzynówek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzynówek speelt de bal door. Jegorov heeft problemen om de bal te vangen. Jegorov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Krzynówek geeft de bal voor. Unglück heeft problemen om de bal te vangen. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov haalt uit met een fantastische trap. Mauer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - FC Duże Siurki 4:0

22e minuut.
Eőry heeft problemen om de bal te vangen. Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie passt de bal zonder na te denken. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - FC Duże Siurki 5:0

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juskowiak met een snelle inworp. Garrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček verovert de bal door een tackle van achteren. Cvrček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Garrison de bal. Antonie is nu in balbezit. Antonie probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jegorov de bal. Jegorov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Antonie de bal. Russ rent richting de bal. Russ met een sublieme pass. Śmietana rent richting de bal. Śmietana geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Jegorov de bal. Leśniewski is nu in balbezit. Jegorov rent richting de bal. Jegorov haalt uit met een fantastische trap. Mauer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - FC Duże Siurki 6:0

35e minuut.
Cvrček haalt uit met een fantastische trap. Russ probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Leśniewski zal de hoekschop nemen. Cvrček springt en kopt de bal. Mauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Eőry onderschept slim de pass. Eőry geeft de bal voor. Juskowiak heeft problemen om de bal te vangen. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov draait met de bal, schiet en ... Mauer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Unglück bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski onderschept slim de pass. Leśniewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Antonie geeft een lange en hoge pass. Daar is Unglück, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. Mauer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Cvrček is nu in balbezit. Cvrček geeft een hoge lob. Jegorov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - FC Duże Siurki 7:0

44e minuut.
Juskowiak is nu in balbezit. Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana passt de bal zonder na te denken. Jegorov heeft problemen om de bal te vangen. Jegorov draait met de bal, schiet en ... Mauer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Numan_cia 11%, FC Duże Siurki 89%.
Numan_cia - FC Duże Siurki 7:0

46e minuut.
Regen heeft problemen om de bal te vangen. Jegorov is nu in balbezit. Regen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Regen krijgt een gele kaart. Jegorov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rempalski met een snel genomen vrije trap. Cvrček rent richting de bal. Cvrček haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Russ de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

46e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cvrček geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jegorov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana geeft een lange en hoge pass. Eőry kopt de bal weg. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kästner rent richting de bal. Jegorov verovert de bal door een tackle van achteren. Jegorov draait met de bal, schiet en ... Mauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Jegorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jegorov haalt uit met een fantastische trap. Mauer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - FC Duże Siurki 8:0

56e minuut.
Kästner is nu in balbezit. Caicedo onderschept slim de pass. Caicedo geeft de bal voor. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Śmietana kopt de bal weg. Cvrček is nu in balbezit. Cvrček passt de bal zonder na te denken. Jegorov rent richting de bal. Jegorov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - FC Duże Siurki 9:0

59e minuut.
Cvrček passt de bal zonder na te denken. Eőry is nu in balbezit. Eőry passt de bal met de wreef. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Inworp. Leśniewski met de inworp. Unglück is nu in balbezit. Jegorov verovert de bal door een tackle van achteren. Jegorov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kästner bereikt de bal nog maar net als eerste. Eőry verovert de bal door een tackle van achteren. Eőry passt de bal met de wreef. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Eőry met een sublieme pass. Krzynówek rent richting de bal. Eőry rent richting de bal. Eőry geeft een hoge lob. Jegorov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Śmietana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garrison rent richting de bal. Cvrček onderschept slim de pass. Cvrček geeft een lange en hoge pass. Jegorov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Eőry speelt de bal door. Krzynówek rent richting de bal. Krzynówek passt de bal in één keer door. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jegorov heeft problemen om de bal te vangen. Jegorov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Antonie is nu in balbezit. Rheinländer bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzynówek speelt de bal door. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - FC Duże Siurki 10:0

82e minuut.
Cvrček probeert de bal aan de voet te houden. Śmietana is nu in balbezit. Śmietana passt de bal met de wreef. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mauer met een harde bal richting middenveld. Cvrček controleert de bal met de borst. Cvrček schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Hergül geeft een hoge lob. Daar is Unglück, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jegorov rent richting de bal. Jegorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - FC Duże Siurki 11:0

86e minuut.
Śmietana passt de bal in één keer door. Antonie is nu in balbezit. Antonie passt de bal zonder na te denken. Jegorov rent richting de bal. Jegorov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - FC Duże Siurki 12:0

87e minuut.
Leśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Jegorov rent richting de bal. Klungelig pakt Leśniewski de bal. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov draait met de bal, schiet en ... Mauer bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Eőry probeert naar een medespeler te passen. Unglück is nu in balbezit. Leśniewski onderschept slim de pass. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. Mauer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - FC Duże Siurki 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Numan_cia 9%, FC Duże Siurki 91%.
Numan_cia - FC Duże Siurki 13:0