Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Duże Siurki Numan_cia
Normal Tactiek 7b
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 47.8
slecht Schieten formidabel
slecht Passen solide
slecht Verdedigen solide


3e minuut.
Śmietana met een sublieme pass. Cvrček rent richting de bal. Cvrček met een sublieme pass. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cvrček de bal. Cvrček schiet op doel. Mauer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Duże Siurki - Numan_cia 0:1

11e minuut.
Leśniewski speelt de bal door. Antonie rent richting de bal. Antonie probeert naar een medespeler te passen. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Duże Siurki - Numan_cia 0:2

15e minuut.
Śmietana rent richting de bal. Śmietana passt de bal in één keer door. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov schiet op doel. Russ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mauer bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Duże Siurki - Numan_cia 0:3

20e minuut.
Hergül geeft een lange en hoge pass. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček passt de bal in één keer door. Jegorov rent richting de bal. Jegorov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Klungelig pakt Juskowiak de bal. Śmietana is nu in balbezit. Śmietana geeft een hoge lob. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Śmietana speelt de bal door. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov passt de bal zonder na te denken. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Antonie rent richting de bal. Antonie passt de bal in één keer door. Leśniewski is nu in balbezit. Jegorov rent richting de bal. Jegorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Duże Siurki - Numan_cia 0:4

30e minuut.
Śmietana is nu in balbezit. Śmietana geeft een lange en hoge pass. Russ bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov onderschept slim de pass. Jegorov haalt uit met een fantastische trap. Mauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Leśniewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eőry is nu in balbezit. Eőry passt de bal in één keer door. Antonie rent richting de bal. Antonie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Śmietana passt de bal zonder na te denken. Eőry bereikt de bal nog maar net als eerste. Eőry passt de bal zonder na te denken. Jegorov heeft problemen om de bal te vangen. Jegorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Duże Siurki - Numan_cia 0:5

41e minuut.
Eőry rent richting de bal. Eőry speelt de bal door. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski schiet op doel. Mauer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Duże Siurki - Numan_cia 0:6

44e minuut.
Daar is Juskowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvrček met een sublieme pass. Kästner is nu in balbezit. Leśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Duże Siurki - Numan_cia 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Duże Siurki 84%, Numan_cia 16%.
FC Duże Siurki - Numan_cia 0:7

47e minuut.
Antonie passt de bal zonder na te denken. Unglück rent richting de bal. Jegorov onderschept slim de pass. Jegorov haalt uit met een fantastische trap. Mauer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Duże Siurki - Numan_cia 0:8

48e minuut.
Antonie heeft problemen om de bal te vangen. Eőry rent richting de bal. Eőry probeert naar een medespeler te passen. Jegorov rent richting de bal. Jegorov haalt uit met een fantastische trap. Mauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. Mauer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Duże Siurki - Numan_cia 0:9

54e minuut.
Garrison is nu in balbezit. Leśniewski onderschept slim de pass. Leśniewski passt de bal in één keer door. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov draait met de bal, schiet en ... Mauer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Antonie is nu in balbezit. Antonie passt de bal met de wreef. Unglück controleert de bal met de borst. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Duże Siurki - Numan_cia 0:10

56e minuut.
Regen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kästner de bal. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Duże Siurki - Numan_cia 0:11

57e minuut.
Rheinländer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leśniewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jegorov probeert de bal met de borst te controleren. Jegorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Duże Siurki - Numan_cia 0:12

58e minuut.
Krzynówek onderschept slim de pass. Krzynówek geeft een hoge lob. Cvrček kopt de bal weg. Jegorov rent richting de bal. Jegorov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Duże Siurki - Numan_cia 0:13

60e minuut.
Jegorov rent richting de bal. Antonie is nu in balbezit. Antonie passt de bal zonder na te denken. Cvrček heeft problemen om de bal te vangen. Cvrček passt de bal met de wreef. Mauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Duże Siurki - Numan_cia 0:14

65e minuut.
Unglück verovert de bal door een tackle van achteren. Cvrček probeert de bal met de borst te controleren. Cvrček met een sublieme pass. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Hergül geeft een lange en hoge pass. Eőry met een sublieme pass. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski draait met de bal, schiet en ... Mauer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Duże Siurki - Numan_cia 0:15

67e minuut.
Śmietana is nu in balbezit. Śmietana speelt de bal door. Eőry probeert naar een medespeler te passen. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Russ de bal. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Mauer probeert naar een medespeler te passen. Örüm heeft problemen om de bal te vangen. Śmietana geeft de bal voor. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov draait met de bal, schiet en ... Mauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Krzynówek geeft een hoge lob. Jegorov heeft problemen om de bal te vangen. Antonie met een sublieme pass. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mauer trapt de bal weg van het doel. Hergül kopt de bal weg. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Duże Siurki - Numan_cia 0:16

77e minuut.
Krzynówek kopt de bal weg. Garrison is nu in balbezit. Śmietana begaat een overtreding. Garrison raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

79e minuut.
Krzynówek geeft de bal voor. Cvrček kopt de bal weg. Jegorov heeft problemen om de bal te vangen. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski draait met de bal, schiet en ... Mauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Eőry speelt de bal door. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Leśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniewski draait met de bal, schiet en ... Mauer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Duże Siurki - Numan_cia 0:17

83e minuut.
Śmietana rent richting de bal. Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie speelt de bal door. Cvrček rent richting de bal. Cvrček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Cvrček de bal. Antonie rent richting de bal. Antonie passt de bal met de wreef. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Duże Siurki - Numan_cia 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Duże Siurki 85%, Numan_cia 15%.
FC Duże Siurki - Numan_cia 0:18