Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akatski SV Altenhagen I
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Kapellmann probeert naar een medespeler te passen. Grosse rent richting de bal. Prudlik verovert de bal door een tackle van achteren. Wornest onderschept slim de pass. Wornest schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Zeh verovert de bal door een tackle van achteren. Zeh probeert naar een medespeler te passen. Wornest is nu in balbezit. Grosse rent richting de bal. Grosse draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Joman kopt de bal weg. Kronenberg geeft de bal voor. Pätzold is nu in balbezit. Abke verovert de bal door een tackle van achteren. Abke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Struzyna speelt de bal door. Grosse rent richting de bal. Prudlik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prudlik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akatski 51%, SV Altenhagen I 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akatski - SV Altenhagen I 0:0

48e minuut.
Kronenberg passt de bal zonder na te denken. Norgel rent richting de bal. Norgel met een sublieme pass. Abke bereikt de bal nog maar net als eerste. Abke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Zeh met een sublieme pass. Grosse is nu in balbezit. Grosse met een sublieme pass. Wornest bereikt de bal nog maar net als eerste. Wornest haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Prudlik is nu in balbezit. Zeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeh passt de bal in één keer door. Wornest is nu in balbezit. Wornest draait met de bal, schiet en ... Kruse bokst de bal weg.

79e minuut.
Hertl bereikt de bal nog maar net als eerste. Wornest verovert de bal door een tackle van achteren. Pick is nu in balbezit. Wornest verovert de bal door een tackle van achteren. Wornest schiet op doel. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Norgel is nu in balbezit. Kapellmann rent richting de bal. Norgel verovert de bal door een tackle van achteren. Abke bereikt de bal nog maar net als eerste. Abke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kronenberg met een sublieme pass. Prudlik rent richting de bal. Prudlik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wornest de bal. Wornest draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kruse trapt de bal weg van het doel. Rottenberg kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pick de bal onder controle te krijgen. Wornest rent richting de bal. Wornest haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Prudlik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Struzyna met de inworp. Rad heeft problemen om de bal te vangen. Rad geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akatski 64%, SV Altenhagen I 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akatski - SV Altenhagen I 0:0