Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skjold FK wera club
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.9
waardeloos Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Görner rent richting de bal. Rübensam onderschept slim de pass. Naujoks tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Naujoks krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Rübensam is nu in balbezit. Görner rent richting de bal. Rübensam onderschept slim de pass. Rübensam haalt uit met een fantastische trap. Hacke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skjold FK - wera club 0:1

12e minuut.
Eichel passt de bal in één keer door. Rübensam rent richting de bal. Ruf bereikt de bal nog maar net als eerste. Rübensam onderschept slim de pass. Rübensam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Görner bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichel verovert de bal door een tackle van achteren. Eichel met een sublieme pass. Rübensam is nu in balbezit. Rübensam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skjold FK - wera club 0:2

16e minuut.
Badura probeert naar een medespeler te passen. Rübensam is nu in balbezit. Rübensam schiet op doel. De bal raakt de paal. Hacke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Inworp. Appel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pachnicke verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Naujoks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naujoks geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Appel speelt de bal door. Badura bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachnicke rent richting de bal. Badura is nu in balbezit. Badura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skjold FK - wera club 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skjold FK 58%, wera club 42%.
Skjold FK - wera club 1:2

48e minuut.
Steindel geeft een hoge lob. Pachnicke rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Görner. Görner krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Kreer met een sublieme pass. Badura bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachnicke probeert naar een medespeler te passen. Kreer rent richting de bal. Kreer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Wiese trapt de bal weg. Eichel kopt de bal weg. Ruf heeft problemen om de bal te vangen. Rübensam onderschept slim de pass. Rübensam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skjold FK - wera club 1:3

58e minuut.
Steindel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Janda de bal. Janda geeft een lange en hoge pass. Rübensam bereikt de bal nog maar net als eerste. Rübensam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Alexius met een sublieme pass. Eichel bereikt de bal nog maar net als eerste. Graber is nu in balbezit. Eichel onderschept slim de pass. Eichel draait met de bal, schiet en ... Hacke bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skjold FK 61%, wera club 39%.
Skjold FK - wera club 1:3