Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akatski preußen
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Seguin probeert naar een medespeler te passen. Maier rent richting de bal. Massenbach rent richting de bal. Maier rent richting de bal. Maier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Urbanczyk met een snelle inworp. Massenbach geeft de bal voor. Danner kopt de bal weg. Daar is Seguin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seguin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akatski 63%, preußen 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akatski - preußen 0:0

50e minuut.
Joman rent richting de bal. Joman heeft problemen om de bal te vangen. Joman passt de bal zonder na te denken. Abke rent richting de bal. Abke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Rottenberg geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urbanczyk met een snelle inworp. Massenbach probeert de bal met de borst te controleren. Massenbach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Bein met de inworp. Massenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Massenbach geeft een lange en hoge pass. Abend kopt de bal weg. Kawa heeft problemen om de bal te vangen. Kruse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Abend onderschept slim de pass. Abend probeert naar een medespeler te passen. Maier bereikt de bal nog maar net als eerste. Massenbach rent richting de bal. Massenbach draait met de bal, schiet en ... Kruse bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akatski 62%, preußen 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akatski - preußen 0:0