Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
preußen Akatski
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Zeh geeft een lange en hoge pass. Bein probeert de bal met de borst te controleren. Bein met een sublieme pass. Maier bereikt de bal nog maar net als eerste. Maier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bein rent richting de bal. Bein geeft een hoge lob. Massenbach kopt de bal weg. Maier bereikt de bal nog maar net als eerste. Maier schiet op doel. Kruse bokst de bal weg.

10e minuut.
Bein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bein probeert naar een medespeler te passen. Maier rent richting de bal. Maier draait met de bal, schiet en ... Kruse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
preußen - Akatski 1:0

38e minuut.
Massenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Massenbach geeft de bal voor. Klungelig pakt Maier de bal. Maier haalt uit met een fantastische trap. Kruse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: preußen 53%, Akatski 47%.
preußen - Akatski 1:0

49e minuut.
Viebig geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urbanczyk met een snelle inworp. Massenbach is nu in balbezit. Massenbach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Abend geeft een hoge lob. Maier bereikt de bal nog maar net als eerste. Viebig bereikt de bal nog maar net als eerste. Maier onderschept slim de pass. Maier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: preußen 44%, Akatski 56%.
preußen - Akatski 1:0