Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akatski Eintracht FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 26.4
slecht Schieten redelijk
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Yat Hoi passt de bal met de wreef. Qi probeert naar een medespeler te passen. Chun Yip is nu in balbezit. Chun Yip haalt uit met een fantastische trap. Kruse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akatski - Eintracht FC 0:1

5e minuut.
Prudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudlik passt de bal zonder na te denken. Rottenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Wen verovert de bal door een tackle van achteren. Wen geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Akatski - Eintracht FC 0:2

17e minuut.
Zeh passt de bal in één keer door. Gamael bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamael passt de bal zonder na te denken. Abke bereikt de bal nog maar net als eerste. Abke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Qi onderschept slim de pass. Qi met een sublieme pass. Chun Yip is nu in balbezit. Chun Yip draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pick de bal onder controle te krijgen. Kruse bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akatski 48%, Eintracht FC 52%.
Akatski - Eintracht FC 0:2

66e minuut.
Klungelig pakt Hertl de bal. Chun Yip bereikt de bal nog maar net als eerste. Pick is nu in balbezit. Chun Yip onderschept slim de pass. Chun Yip draait met de bal, schiet en ... Kruse bokst de bal weg. Chun Yip rent richting de bal. Chun Yip draait met de bal, schiet en ... Kruse bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Akatski - Eintracht FC 0:3

80e minuut.
Hon Pan speelt de bal door. Kin Pong rent richting de bal. Kin Pong geeft de bal voor. Chun Yip bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Yip schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Kai Tong met een sublieme pass. Hon Pan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamael begaat een overtreding. Hon Pan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akatski 54%, Eintracht FC 46%.
Akatski - Eintracht FC 0:3