Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BFC Union Berlin wera club
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Macke raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

19e minuut.
Pachnicke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachnicke speelt de bal door. Christlhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Rübensam verovert de bal door een tackle van achteren. Rübensam haalt uit met een fantastische trap. Joman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rübensam is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Böhm ... Strafschop! Böhm krijgt een gele kaart. Rübensam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eichel zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Tempsky passt de bal in één keer door. Eichel rent richting de bal. Eichel speelt de bal door. Rübensam rent richting de bal. Rübensam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Inworp. Altintop met een snelle inworp. Böhm is nu in balbezit. Rübensam onderschept slim de pass. Rübensam schiet op doel. Joman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rübensam rent richting de bal. Rübensam schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BFC Union Berlin 53%, wera club 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BFC Union Berlin - wera club 0:0

46e minuut.
Mies bereikt de bal nog maar net als eerste. Mies met een sublieme pass. Eichel is nu in balbezit. Rübensam rent richting de bal. Rübensam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Union Berlin - wera club 0:1

51e minuut.
Böhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhm geeft een lange en hoge pass. Jädicke kopt de bal weg. Zobel is nu in balbezit. Zobel haalt uit met een fantastische trap. Wiese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Hand is nu in balbezit. Janda onderschept slim de pass. Janda passt de bal zonder na te denken. Eichel bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichel schiet op doel. Joman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Eichel geeft een lange en hoge pass. Daar is Christlhuber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rübensam rent richting de bal. Rübensam haalt uit met een fantastische trap. Joman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Union Berlin - wera club 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BFC Union Berlin 66%, wera club 34%.
BFC Union Berlin - wera club 0:2