Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akatski wera club
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Tempsky onderschept slim de pass. Tempsky geeft de bal voor. Kronenberg is nu in balbezit. Kronenberg geeft een lange en hoge pass. Abke springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klungelig pakt Mies de bal. Zeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamael bereikt de bal nog maar net als eerste. Abke bereikt de bal nog maar net als eerste. Abke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akatski - wera club 1:0

19e minuut.
Steindel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joman met de inworp. Gamael rent richting de bal. Gamael geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Eichel is nu in balbezit. Gamael bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamael passt de bal met de wreef. Abke rent richting de bal. Abke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Janda geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Kruse trapt de bal weg van het doel. Janda bereikt de bal nog maar net als eerste. Janda schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akatski 43%, wera club 57%.
Akatski - wera club 1:0

63e minuut.
Härting zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eichel bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichel passt de bal in één keer door. Rübensam bereikt de bal nog maar net als eerste. Rübensam schiet op doel. Kruse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Akatski - wera club 1:1

70e minuut.
Rottenberg is nu in balbezit. Löw verovert de bal door een tackle van achteren. Löw passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Eichel de bal. Eichel geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Viebig geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Löw met een snelle inworp. Eichel is nu in balbezit. Eichel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akatski 68%, wera club 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akatski - wera club 1:1