Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skjold FK SV Altenhagen I
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Naujoks bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosse verovert de bal door een tackle van achteren. Grosse speelt de bal door. Wornest rent richting de bal. Wornest schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Zeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreer begaat een overtreding. Zeh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zeh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Wornest de bal. Grosse rent richting de bal. Grosse haalt uit met een fantastische trap. Hacke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kapellmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreer onderschept slim de pass. Kreer probeert naar een medespeler te passen. Badura is nu in balbezit. Badura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skjold FK - SV Altenhagen I 1:0

22e minuut.
Naujoks bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeh onderschept slim de pass. Zeh met een sublieme pass. Wornest is nu in balbezit. Wornest haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kindl geeft een hoge lob. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez geeft een lange en hoge pass. Wornest is nu in balbezit. Wornest haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Kreer is nu in balbezit. Kreer passt de bal zonder na te denken. Badura bereikt de bal nog maar net als eerste. Badura draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kindl de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Appel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Memmersheim heeft problemen om de bal te vangen. Memmersheim passt de bal zonder na te denken. Kreer is nu in balbezit. Kreer schiet op doel. Hadasch bokst de bal weg.

44e minuut.
Husrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeh geeft de bal voor. Daar is Wornest, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grosse is nu in balbezit. Grosse schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skjold FK 43%, SV Altenhagen I 57%.
Skjold FK - SV Altenhagen I 1:0

53e minuut.
Daar is Grosse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreer rent richting de bal. Kreer passt de bal met de wreef. Badura rent richting de bal. Badura draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Kapellmann heeft problemen om de bal te vangen. Naujoks rent richting de bal. Kapellmann onderschept slim de pass. Grosse rent richting de bal. Grosse passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Memmersheim passt de bal met de wreef. Kreer rent richting de bal. Kreer passt de bal zonder na te denken. Badura bereikt de bal nog maar net als eerste. Badura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Rad verovert de bal door een tackle van achteren. Rad probeert naar een medespeler te passen. Wornest is nu in balbezit. Wornest draait met de bal, schiet en ... Daar is Graber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skjold FK 46%, SV Altenhagen I 54%.
Skjold FK - SV Altenhagen I 1:0